|
Vitiligo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KübraLek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 18:31 |
Hocam instagramdan da yazdım ama görmediniz sanırım. Sizin fikrinize çok ihtiyacım var bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117051 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben İnstagram hesabımı kapattım. Anormal sayıda ve karman-çorman sorular geliyordu!
Vitiligo'nun tedavisi yoktur.
Şarlatanlara para kaptırmayın. |
|
![]() |
|
KübraLek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar 3 yaşında bi oğlum var 1 yaşındayken allerji testinde bi kaç allerjisi çıktı sonra biranda çene bölgesinde vitiligo çıktı tekrardan allerji testleri yaptırdığımızda da kandan da sırttanda hiç bişeye allerjisi çıkmadı fakat zayıf kilo aldıramıyoruz hiç bi şekilde vitiligosu geçemedi ve ara ara sürekli ürtiker çıkıyor lenf bezleri şiş bazen baya şişiyor bazen iniyor ama genel olarak şiş kakası normal ama bu ürtiker vitiligo lenf bezleri neden olabilir altta yatanı nedir sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117051 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE allerjisi??? 1 yaşında NE ALLERJİSİ!! Sizi dolandırmışlar.
Vitiligo dediğiniz lekelerin resimlerini gönderin. Ben asla Türk doktorlar'ının teşhislerine kanıp da yorum yapmam.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2025 Saat 22:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|