|
Amalgam dolgu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vilvildan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2024 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vilvildan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 22:37 |
Hocam iyi akşamlar. Benim disimde amalgam dolgu vardi ucundan kırıldı ve agri yapmaya başladı. Doktora gittiğimde kanal tedavisi gerekiyor dedi. Devlet hastanesine gittim amalgam riskli ben pek yapmak istemem size de bana da zararli dedi sökülmesi. Yarın dolgu yaptırmaya gideceğim ama çekiniyorum. Emziriyorum ayni zamanda. Bir sıkıntı olur mu? Bunu ozel oksijen maskeleri takarak değiştiren yerler varmis sanırım ama ağrım olduğu için beklemek de istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ne saçmalıktır, anlaşılır gibi değil.
Bu "amalgam" dolandırıcılığı 20 sene evvel konuşuldu ve doğru olmadığı anlaşıldı.. Hala bu "sakızı" çiğneyen varsa, ya şarlatandır ya da ahmak! Bir şikayetiniz yoksa elletmeyin. |
|
![]() |
|
vilvildan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2024 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vilvildan
Disim dolgunun kenarindan kırıldı dun gece de agri basladi hocam. Kanal tedavisi gerektiğini söylediler. Dolgunun cikarilip kanal tedavisi yapilmasi ve yeni dolgu takilmasi gerekiyor.Dolgu çıkarılırken açığa çıkan civarı soluma tehlikesi varmis. Civanin kaynama noktası yuksek ama oda sıcaklığında bile buharlasma başlarmış. Bazı dis hekimleri ozel yöntemlerle oksijen maskesi vs takarak çıkarıyormus.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Dolgu çıkarılırken açığa çıkan civarı soluma tehlikesi varmis."
Dünya'da bunun kadar SALAKCA bir söz olamaz!1 Bu aşşağılık yalancılara "aşşağılık" diye hakaret ediyorum, niye hiçbiri kalkıp da şikayet etmiyorlar? O aşşağılık şarlatanlar bal gibi biliyorlar, zararlı olanın 360 derecedeki cıva buharı olduğunu! Bu şarlatanlar o kadar cahillerdir ki; - Metalik cıva nedir? - Organik cıva nedir? - Inorganik cıva nedir, aralarındaki farklar nedir bilmezler. 45 sene olmuş hala bu aşşağılık şarlatanlar bu yalanları utanmadan söyleyebiliyorlar! Bu söylediklerimi aynen bunlar iletin. Bakalım utanacaklar mı? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 08:35 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|