Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bakıcı nereye gitti demeliyim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbakıcı nereye gitti demeliyim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayturk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: bakıcı nereye gitti demeliyim
    Gönderim Zamanı: 27 May 2011 Saat 14:06
selam oğlum 33 aylık,eylül gibi kreşe başlatıcaz mecburen,bakıcımızdan ayrıldık ve çocuk az çok tartışmalara şahit olmuş malesef 1 hafta oldıu ve şuana kadar hiç onu sormadı,8 aydır bakmıştı,eski bakıcımızı herkese benzetip ağlardı ama bunda böyle bir durum yok,sorarsa ne demeliyim,onu hiç görmck bi daha,kreşe de yarım gün yollıcaz ama sabah mı yoksa öğlenmi yollamak doğru olur?sabah uyandırmak sıkıntı olurmu işimi ayarlayabilirim,ben de bir eğitimciyim ama bakıcı konusunda malesef oğluma iyilik etmed,iğimi düşünüyorum,psikolojisi bu durumdan etkilendimi bilemiyorum,ilk zamanlar bakıcısı geldiğinde çok sevinirdi sonraları ilgisizleşti en sonunda da sabahları işe gitmeyin diye ağlayarak uyanıyordu,vb olumsuzlukları görünce bakıcıyı bıraktık2 ay birlikte olcz sonra kreşe başlıcak,
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2011 Saat 21:16
Merhaba,
Bakıcının artık gelmeyeceğini ama onu çok sevdiğini söyleyebilirsiniz. Saklamak ya da yok saymak bana göre çocuğun kafasını daha da karıştırır. Bundan sonra belirli bir süre sizinle olacağını, birlikte parka gidip oynayabileceğinizi, evde oyun oynamak için daha çok zamanınızın olduğunu anlatın. Kreşe başlarken daha çok ilk zamanlar serbest oyun saatlerine göndermeniz daha iyi olacaktır. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.