özlem hanım merhaba size 3 tane sorum olucak.18 ay 15 günlük 1 oğlum var.
1-oğlum son 2 aydır geceleri çığlık atarak sanki canı yanmış bir şeyden korkmuş gibi uyanıyor 5-6 bazen 8-9 kere kalkıyoruz gecede.7 aydan beri kendi odasında yatıyor.bir sorunumuz yoktu.2 ay öncesine kadar hiç böle değildi akşam 9 da bir yatardı sabaha kadar hiç uyanmızdı.dizanteri olmuştu 2 ay önce ondan beri böle.bazen gaz sorunu diyorum ama bu bu aylardada gaz problemi olmaz ki.yoktu yani ole bir sorunumuz.düşünüyrum bir şeyden mi korktu diye aklıma öle bişeyde gelmiyor.dün akşam en son yatmak istemedi anne gitme diye ağladı. ben ya uyuması için çok uğraştım uyumayınca yanımıza aldım biliyorum alıştırmamak gereekiyor ama gitme diye çok ağladı ve bu ilk defa oldu.siz ce ne yapmalıyım.psikolojik bir şeyse bu aylarda nasıl anlarım_
2-gündüzleri sürekli anne baba nerde,baba gitti diyor bende sürekli babamız işe gitti akşam gelicek diyorum.ama sürekli her çalan kapıya baba diye koşuyor.acaba babasını kaybetme korkusu mu var.beni de yanından hiç ayırmıyor evde bile göremese hemen anne anne diye başlıyor aramaya bağırmaya.bu normal bir durum mu.