Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimin kendi kendine uyuması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğimin kendi kendine uyuması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edipoyraz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2008 Saat 11:41
bende sana katılıyorum emiralp kendi haline bırakıcam ağlatarak uyutmak istemiyorum. İki gündür saçlarımla oynamayı bıraktırdım çok şükür, ama beni yanında istiyo uyurken birde güzel sarılıyorkiSmile yatarken insan nasıl kıysın yavruya. İnşallah zamanla kendi öğrenir. Fakat odasını ayırmak istiyorum inşallah pişman olmam .Smile Çok teşekkürler fikirleriniz için. Allah hepimize kolaylık versin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2008 Saat 11:46
didemkız ben kadir beyin bir yazısında okudum sallamaktan beyin tramvası geçirmek falan olmazmış. Bence yanına yatıp birlikte uyusanız senin içinde zor olmaz belki. Benim oğlum öyle uyuyo.Birlikte yatıyoruz  (saçlarımla oynayıp hemen uyurdu ama 2 gündür unutturdum saçlarla oynamayı) bana yapışıyo çok tatlı sarılıyoSmile bende onla birlikte uyuyup dinleniyorum. (tabi oğlum uyuyunca hemen yatağına alıyorum.) misafirliğe bende gitmiyorum ne ben rahat ediyorum ne de oğlum o yüzden çıkmıyoruz bir yere. Kolay gelsin sanada...
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2008 Saat 19:35
benım kızım sutunu ıctıkten sonra yastık getırır ayagımı uzatırım ustune yatar o ıstıyor yeterkı uykusu gelmesın yastıgıyle gelıyor yanıma ama cook yorulursa kendı uyuya kalıyoooor
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 22:39
aynı dert bendede var benimki gece çok sık uyanıyo emiyo uykuya dalamassa ayağımda sallıyorum en kötüsüde beşiğinde kesinlikle yatmıyor.benim kız gece uykusunda çok dönüyor benim yatağa bile sığamıyor eğer bi yere değerse uyanıyo galiba beşiğide o yüzden sevmiyo ne yapalım gittiği yere kadar.Tongue

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 23:19
ceylinsu senin işinde zor ben şimdi yazdıklarınızı ouyunca kendi halime şükretmeye başladım. oğlum uyuyunca yatağına bırakıyorum birkaç saat sonra uyanıyo tekrar beni istiyo yanımda yatmak istiyo, yanıma alıyorum uyutunca(eğer ben uyuya kalmazsam Smile) tekrar yatağına bırakıyorum.bana sarılınca uyuyo . artık saçlarımla oynamayı unutmaya başladıClap. sadece sarılıyo bana ve uyuyoBig%20smileçok tatlı bir sarılması var.
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.