|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amylee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2014 Saat 23:51 |
Doktor bey iyi akşamlar 3 yaşında kızım bu aksam zıp zip denen oyuncaklar dan yarım metre dir yüksekliği tahminen zıplayınca aşağı düştü tam düşüş şeklinde hatırlayamadıgim zemin betona düşünce çok ağladı kafam çok acıyor dedi ve uyku hali başladı sonrasında uykusu açıldı ama suan kontrol ediyorum kafasında şişlik falanda yok korkuyorum herhangi bişey olurmu teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117133 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Norolojik bir araz olmadigi surece, korkulacak bir sey yok demektir. 48 saat icinde ciksa bile, bir sey yapilmaz, sadece hastaneye yatirilip, gozetim altinda tutulur.Ancak, solunum ve kalp ritimlerinde bir bozukluk olursa o zaman ameliyat dusunulur.
Lutfen ilgili-ilgisiz demeden benim yazilarimi ve makalelerimi okuyun. Hangi bilgi ne zaman gerekli olur belli olmaz. Hatta, not alin. Yoksa, bu sual her hafta soruluyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|