|
Teşekkür ederim hocam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Naem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:42 |
Hocam size daha önce dokuz aylık kızımın kulakları ile alakalı defalarca yazdım dediklerinizi uyguladım. Dün hastaneye götürdüm yatış verdi doktor iğneli antibiyotik yazdı ben sadece kontrol için götürmüştüm inanmadığım için kızımı yatırmadım size yazdım ilaçları kullanmayın vb gerekli yönlendirmeyi bana yaptınız. Akabinde iyi tecrübeli bir doktor araştırdım kızımın kulaklarını bir görsün istedim götürdüm oda bu ilaçları kullanma antibiyotiğe gerek yok kendisi toparlıyor sadece kulaklarına su kaçırma dedi. Şimdi hocam ben dün doktora inansam kızım hastaneye yatacak ve yedi gün antibiyotiği iğne şeklinde alacaktı ne olacak bizim halimiz yazık değil mi bu millete bizim sağlığımız bu kadar mı ucuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haberiniz yok galiba! Türkiye'deki bütün sağlık kuruluşları, yabancı "Finans Kuruluşlarına" satıldı!!
Onlarda babalarının hayrına almadılar! Kar etmek için aldılar. Bunun olması içinde; bir anlamda, Türk halkı bu kuruluşlara peşkeş çekildi! Doktorları da, kendi soygunlarına alet ediyorlar yoksa, kapının önüne konulurlar. Siz hiç bu hastanelere, müfettiş gönderildiğini gördünüz veya duydunuz mu?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 15:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|