|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizzztopal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizzztopal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2017 Saat 16:58 |
Merhaba Kadir Bey.25.11.2017 doğumlu oğlum var.3270 gr doğdu.şu an 1 aylık ve 4.200 gr.hızlı nefes(65_70) ve üfürüm şikayeti ile eko çekildi.3mm asd ve 5mm vsd bulundu.nefes alırken de göğüs kemiği alttan çekiliyor ki bu nefes almada zorlanıyor demekmiş.Ankara Başkent de tanıyı doğruladı ,idrar söktürücü başlandı ve doktor açık ameliyat gerekecek,bu delikler kendiliğinden kapanmaz dedi.Size sorum gerçekten de kapanma ihtimali az mı?Ya da bunun için ekstra birşey yapabilir miyim?3 yaşındaki kızımda da 5_7 arası delik tespit edilmişti ama morarma dışında bir şikayeti yoktu, sonra kapandı dediler,yine size sormuştum.kilosuna bakarak kızınız kesinlikle kalp hastası değil teşhis yanlıştı çünkü doğru olsa ameliyatsız düzelmezdi demiştiniz.tabi deliklerin yerleri de durumu değiştiriyor biliyorum ama yine size bir sormak istedim,kardiyolojiye güvendiğinizi söylediğinizi okumuştum bir kaç defa.teşekkür ederim.
|
|
Deniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117078 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beslenmesi guclesirse, kilo almasi azalirsa (Persentil degeri devamli duserse) ameliyat gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|