|
Ateş ve göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:55 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızarıklık için damla kullanılmaz... Silme çapak olursa kullanılır.
|
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tantum verde boğaz ağrısı için kullanıyorum da. Yutulmamasj lazımmış. Tükürmuyor Bı sorun olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sprey ile alınan miktarlarda bir şey olmaz.
Tantum Verde'nin ayrıca "gargarası" vardır. Bu uygulamada kullanılan miktar çok olduğu için, garga'nın yutulmaması gerekir. Spreyin zararı yoktur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili pembe, Antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|