|
Adhd ilac kullanımi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adyali ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2024 Konum: Nevsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 50 Dakika önce Saat 09:16 |
Merhabalar Kadir Bey,
Umarım her şey yolundadır. Size daha önce de danışmıştım, tekrar fikrinize başvurmak istedim. Oğlum Kasım 2016 doğumlu. ADHD tanısıyla Nevsehirden Ankaraya bir Prf. psikiyatristine gidiyoruz. İlk muayenede “beyninin ön kısmını tam kullanmıyor, ergenlikte bu durum düzelebilir” denmişti ve Risperdal ile tedaviye başlanmıştı. Sonrasında Attex de eklendi. Ilaçları yazan doktorumuz 3 ay sonra ilacı keseceğini, tekrar kontrole gelmemizi istemişti. O süreçte size danışmış, doz düşürünce oğlumun zorlandığını, yine başa sarmış gibi olduğunu söylemiştim. Siz de “3 ay boyunca bu dozla devam edin” demiştiniz. Normalde sabah riserpeli sabah 0,75, aksam 0,75 olarak kullaniyorduk. Attex 40 mg. sıkıntımiz yoktu. 3 ay gecince dozda düşülük yaptim . Şu anki doz: Risperdal: Sabah 0.50 ml, akşam 0.75 ml Attex: Sabah 40 mg Ancak son birkaç haftadır oğlum çok hassaslaştı. Her şeye itiraz ediyor, en küçük zorlukta ağlıyor ve pes ediyor. Öğretmeni de “İlaç dozu yetersiz geliyor olabilir, başka bir doktorla da görüşseniz iyi olur” dedi. Ama biz sizin görüşlerinize çok değer veriyoruz. Bu noktada nasıl bir yol izlememizi önerirsiniz? Görüş ve değerlendirmeniz bizim için çok kıymetli. Şimdiden çok teşekkür ederim.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlaç dozları için ikinci bir doktora danışabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|