Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Adhd  ilac kullanımi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Adhd ilac kullanımi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Adyali Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adyali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Adhd ilac kullanımi
    Gönderim Zamanı: 14 Saat 50 Dakika önce Saat 09:16
Merhabalar Kadir Bey,
Umarım her şey yolundadır. Size daha önce de danışmıştım, tekrar fikrinize başvurmak istedim. Oğlum Kasım 2016 doğumlu. ADHD tanısıyla Nevsehirden Ankaraya bir Prf. psikiyatristine gidiyoruz. İlk muayenede “beyninin ön kısmını tam kullanmıyor, ergenlikte bu durum düzelebilir” denmişti ve Risperdal ile tedaviye başlanmıştı. Sonrasında Attex de eklendi. 
Ilaçları yazan doktorumuz 3 ay sonra ilacı keseceğini, tekrar kontrole gelmemizi istemişti. O süreçte size danışmış, doz düşürünce oğlumun zorlandığını, yine başa sarmış gibi olduğunu söylemiştim. Siz de “3 ay boyunca bu dozla devam edin” demiştiniz. Normalde sabah riserpeli sabah 0,75, aksam 0,75 olarak kullaniyorduk. Attex 40 mg. sıkıntımiz yoktu. 3 ay gecince dozda düşülük yaptim .
Şu anki doz:
Risperdal: Sabah 0.50 ml, akşam 0.75 ml
Attex: Sabah 40 mg

Ancak son birkaç haftadır oğlum çok hassaslaştı. Her şeye itiraz ediyor, en küçük zorlukta ağlıyor ve pes ediyor. Öğretmeni de “İlaç dozu yetersiz geliyor olabilir, başka bir doktorla da görüşseniz iyi olur” dedi.

Ama biz sizin görüşlerinize çok değer veriyoruz. Bu noktada nasıl bir yol izlememizi önerirsiniz?

Görüş ve değerlendirmeniz bizim için çok kıymetli. Şimdiden çok teşekkür ederim.Confused
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117070
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Saat 26 Dakika önce Saat 13:40
İlaç dozları için ikinci bir doktora danışabilirsiniz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.