Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - böbüşe hoşçakal dedik:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuböbüşe hoşçakal dedik:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 17:18
inşallah zorluk çıkarmamıştır Confused
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 20:47

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy doyamadım emmesine.EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedsadece geceleri emziriyorum birazda böyle devam etcem biraz daha anne sütü alsın napim kıyamadım ayırcağımı düşündüğümden beri emzirmeye can atıyodum var mı böyle bi saçmalık hep emerken nasıl hareket ettiğini bana bakan gözlerini düşünüp durdum.ne bilim işte yapamadım.ama gündüzleri emzirmiyorum artık yemek yesin bana güvendiğinde ağzına bi lokma atmazdı şimdi hergün 1 kase çorba yiyoz en azından

Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 22:32
Orjinalini yazan: ceylinsu ceylinsu Yazdı:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy doyamadım emmesine.EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedsadece geceleri emziriyorum birazda böyle devam etcem biraz daha anne sütü alsın napim kıyamadım ayırcağımı düşündüğümden beri emzirmeye can atıyodum var mı böyle bi saçmalık hep emerken nasıl hareket ettiğini bana bakan gözlerini düşünüp durdum.ne bilim işte yapamadım.ama gündüzleri emzirmiyorum artık yemek yesin bana güvendiğinde ağzına bi lokma atmazdı şimdi hergün 1 kase çorba yiyoz en azından

kolay gelsin canim bence zamana birak hersey güzel olacak
ben bi süre önce burda dr.kadir beye yazmistim daha ne kadar emzireyim diye cünkü benim oglum kendi belirledi hep ne kadar emecegini mayistan beri günde 3 kez emiyodu sabah öglen bide yatmadan önce bende acaba kessem mi zaten emmiyo diye sormustum kadir beye cünkü saniye bile sürmüyodu sadece sabah gercekten emiyordu oda yazmis cocugun kendine birakin ne kadar isterse okadar emsin diye 2 haftadir öglenleri emmiyordu sonra aksam reddetti simdi sabah bile istemiyor sok oldum yani bende böyle baya devam eder diyordum 2 kere yada 1 kere falan ama yok kendi cekildi ..bakalim yarin sabah ne olcak
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 14:49
ben ayırmayı düşünmüyordum 18 aylık olsun ondan sonra diyodum aklımda yoktu bazen kızıp ayırcam diyodum ama niyetim yoktu.ama benimki 16 aylık olmasına rağmen hiç ek gıda almıyodu ne verirsem veriyim ne yaparsam yapayım bana güvendiğinden hiç bakmıyo yüzlerine. sırf oyundu onun için.bi de meme emmek onun için keyif yerineydi.5 dk.bir gelir meme der emer ( saniyelik durum yani)oyununa döner sonra geri döner tekrar emerdi.hele uzanmayayım bir yere .tepemden gitmezdi.bende çareyi ayırmakta buldum.bi anda karar verdim ve uyguladım.geceleri de kescektim ama ne bilim koparamadım işte.hem böylesi daha iyi oldu .şimdi iki yaşına dek geceleri emzircem.

Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 14:57
ins. emer bende aslinda kesmeyi düsünmemistim ama benim oglusum herseyi yiyor hemde asiri yiyor dedigim gibi benide sadece uyku öncesi emiyordu ben bu kadar erken kesmek istemezdim ama nasip bu kadar mis hem kendi birakti bugun sabah emme istenmi kuzu dedim emmmemi emmemi dedi ben de tamam emecek galiba dedim baktim biberonu gösteriyor galiba bizim ki bittiCryCry bende hic böyle hayal etmemistim kesmeyi 
ama olsun bu kadar emdiya buda biseydir herhalde
kizim hic emmemisti sadece 40 gün Cry   emdigi sürece emzir ben simdi ögle uykusuna yatirirken vereyim dedim yok itiyor istemiyor artik
Yukarı Dön
prensim2007 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 300
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 15:39
bende bırakalı tam 20 gün oldu.geçenlerde geldi yanıma emzirmemi istedi.evde tadilat dolayısıyla annemde kalıyoruz biraz daha kolay oldu. geceleri suluğuyla su veriyorum. uyanırsada yanıma alyorum uyuyo sonra yeniden yatağına alıyorum.
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2008 Saat 23:10
senin adına sevindim canım sadece geceleri emzirmen sizin için daha iyi olmuş zaten sen yemiyo diye ayırmak istiyordun en azından gündüz bir umudu olmayınca yavaş yavaş yemeye başlar ama inan birden olmuyo zeynep hala bazen aksilikler çıkartıyor oysa emerken daha güzel yemek yerdi ama mutlaka düzelecektir bişeyleri anlayıp farkına vardıkça daha bir herşey rayına daha güzel oturuyor
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.