|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilpek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2014 Saat 22:16 |
Kadir bey 5 gün önce tatildeydik restoranda yemek yemek için masaya oturduk. 10 aylık kızım ne bulsa ağzına alıyor. önünde ambalajlı kürdan tanesi vardı. Ablasınıda sandalyeye oturtuyum kürdanı alayım diye düşünürken 10 aylık kızım aniden yutma zorluğu çekti. Nefesi bir an kesildi. Hemen sırtına vurdum. Ağzındaki neyse yuttu.önündeki kürdan yoktu.galiba kürdan yuttu dedim. Eşim endişelenme büyük ihtimalle sindirir dedi. Garson yanımıza geldi. Yere düşmüştür dedi ve yerden bir kürdan buldu. Yerdeki kürdan başka olabilir. 10 aylık kızım yabancı bir cisim yuttu ama ne olduğundan emin değilim. Solunum sıkıntısı yoktu.Küçük bir ilçe olunca güvenmediğinden hastaneyede götürmedim, o günden beri bezindeki kakayı kontrol ediyorum yabancı bir cisime rastlamadım. Şu an ise kızım ateşli
Acaba kürdan yuttuda oda bir yere batıp apse mi yaptı diye endişeleniyorum. Röntgendede belli olmaz ne yapmam gerekiyor. Yuttuysa bağırsağı miğdeyi deler mi? Endişeliyim..
Düzenleyen Nilpek - 07 Ağu 2014 Saat 22:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rontgende belli olmaz... Buyuk bir ihtimal ile cikacak. Zaten kurdani butun olarak yutmasina da pek ihtimal yok. Sindirim sisteminin her hangi bir yerine takilip kalirsa, o bolgeye ait bulgular ve doku degisiklikleri olur, o zaman Rontgen cekilir. Simdi degil. Sakin olun, takip edin. Barsagini degdigi anda: Peritonit olur...
- Karin sertlesir. - Barsak hareketleri azalir. Karinda; "defans" denilen hassasiyet olusur. Supheli bir durum gorurseniz, mutlaka goturun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|