Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
aslio
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
|
Konu: KIZIM DÜŞTÜ... Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 12:52 |
Merhaba Kadir Bey.. iki yaşındaki kızım cumartesi günü sandalyeden sırt üstü düşerek başının arka tarafını betona vurdu.Buz koymaya çalıştım çok uzun süre tutamadım maalesef hafif şişlik oldu.. Kusma, bilinciyle ilgili çok şükür bi durum gelişmedi. Film çektirmeme gerek varmıdır teşekkür ederim
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117070
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 13:53 |
Hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur. Nörolojik işaretler olmadan bir şey gerekmez.
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 13:58 |
Kadir bey çocuklarımız düştükten sonra 1-2 saat uyutmayın diyorlar büyüklerimiz,bunun nedeni nedir acaba?? yada doğruluğu varmıdır??teşekkürler...
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 14:02 |
Yarım bilgidir. Eğer çocuğun beyninde ağır bir hasar oluşmuşsa, çocuk derin bir uykuya dalar. Uyutmayarak hasar önlenemez. Beyin hasarından dolayı, çocuk uyur ve kimse uyumasına mani olamaz. Zaten belirttiğim gibi, çocuk hasar olduğu için öyle uyur. Normal uykudan farklıdır.
|
 |
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 14:11 |
Çok özür dilerim kadir bey ama cevabınızla paniğe kapıldım..geçenlerde 23 aylık kızım koltukta zıplarken kötü düştü,halının üzerine düştü ama düştükten sonra bi bakındı ve çok ağladı..akabinde evimize gitmek için arabamıza bindik ve hemen uyudu..sırf bu bilgi için uyutmamaya çalıştım . ama nafile uyanmadı  eve geldik,sürekli kontrol ettim,annemi aradım uyutma demişti çünkü bana,bugün hiç uyumadı ondan uyumuştur dedi..4 gün falan oldu bu olay olalı,herhangi bir değişiklik yok halinde ama sorun olmuşmudur...
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 14:14 |
Düşer düşmez ağlaması, tek başına bir şey olmadığının delilidir.Sizin çocuk, çok korkmuş olduğu için çok uyumuş,yoksa ciddi bir şey olsa idi arkası gelirdi.
|
 |
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 14:18 |
Çok teşekkür ederim..iyiki varsınız...
|
|
 |