|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haz 2016 Saat 00:05 |
Hocam merhabalar oglum 2.5 yasinda sunnetsiz. dun pipisinin ucunda yogurt kesmigi gibi beyazlik vardi aciyor dedi. Bugun iyice kizardi. Hic geriye siyirmadim simdiye kadar. Sizin balanit ve penis ucu iltihabi yazinizi okudum ben teshis koyamadim cunku bir sari sivi akti acaba smegma sivisi tahrisimi bilemedim hacettepeye goturduk teramicin surun dedi dr ben mantar sanip trosyd surmustum. Bir de idrar tahlili ve kulturu istediler antibiyotik baslanir dediler iye olamaz diye vermedim sizce bizim durumumuz nedir idrarini yaparken acidan bagiriyor titriyor hocam kurcalandigi icin mi nedir hastalik ne zaman gecer sureyim mi teramicin sadece sabunlu suya mi oturtayim?saygilarimla..
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; hicbir sey yapmayin, sadece sicak sabunlu su icine oturtun ve nazikce temizleyin.. Bu konuda yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Hocam biz cocugu durduramiyoruz bir damla idrar bile ciglik cigliga birakiyor tepiniyor titriyor dayanamiyorum cani cok yaniyor. İki kez oturttum bugun suya.Agri kesici calpol icirsem mi?
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin. Sicak su cok iyi gelecek... 1-2 uygulamadan sonra goreceksiniz itiraz etmeyecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|