|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 21:29 |
Hocam oglum sabah pipim aciyor diyerek aglamisti aniden fakat gecti
Onemsemedim gecincr az once feryat figan ederek tekrarladi kendimizi acile zor attik cok endiseliyim Hocam Ne olabilir doktorlardan korkuyorum artik cok hic guvenmiyorum onlara keske hemen okusanizda bize bir fikir verseniz onlardan once :( |
|
![]() |
|
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doktor gordu muayene etti pipi ucu derisini cok hafif actiginda resmen gozumle sivi iltihap aktigini gordum..anti falan vermedi allahtan sicak suya oturt dedi gunde 3 kere icine batticon koyucam..birde baktropan merhem
Yazdi uyguladim hemen suyu fakat krem Yoktu yarin alicam tereamicyn surdum..hocam Baska tavsiyeniz varmi bize ..ve bize bu ilk onemli degil ama Surekli tekrarlarsa deri alti enfeksiyonunun caresi sunnet dedi :( |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O gordugunuz, "akinti"; iltihap DEGIL.... Smegma denilen ve sunnet derisinin altindan salgilanan bir ifrazattir...O ifrazat, pipi basina yapisik olan Sunnet derisini ayirmaya yarar.. Bazen boyle disa acilmadan evvel, yaptigi tazyik ile agri yapabilir... Hicbir sey yapmaniza da gerek yoktur... Sadece; kizariklik varsa, tek basina; "sabunlu-sicak su" icine oturtmaniz yeterlidir.
|
|
![]() |
|
Kziariklik falan yok hocam gozumle gorunce bende o sarimtrak siviyi resmen
İltihaba benziyordu o yuzden inandim..sizin eski mesajlariniza baktim Bugun sunnet konusunda sicak sabunlu suya oturttum bende ..ama su an cok saskinim Bu doktorlar hangi kitabi okuyolar anlamiyorum Boyle bir bilgiyi eminim bilmiyordur bana bak nasil enfeksiyon olmus goruyomusun dedigine gore ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kitap okumuyorlar... Zaten esas farkda buradan doguyor... Molla usulu, "ders dinliyorlar", not tutuyorlar.. Ondan sonra da, imtahan zamani yakalastiginda; arsiz-arsiz hocaya soruyorlar: "- Hocam notlardan soracaksiniz degilmi?".... Zannediyorlarki, onemli olan ders veya sinif gecmek... Kitap okuyup, isin tamamini ogrenmek simdiki talebelere, zul geliyor.. FARK; iste bu... Ben talebelik hayatim boyunca, ne tek bir Turkce Tip kitabi okudum, nede bir Turk hocanin dersini dinledim..Ben sadece, Ingilizce, Tip Kitaplarinin, en meshur olanlarini okudum.. Turk Tibbi beni hicbir zaman ilgilendirmemistir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 May 2014 Saat 20:59 |
|
![]() |
|
Hocam zaten bu yuzden esiniz yok koca ulkede allah sizi basimizdan eksik etmesin
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|