Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Sünnet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acil(pipide acı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAcil(pipide acı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LİVANELİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acil(pipide acı)
    Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 21:29
Hocam oglum sabah pipim aciyor diyerek aglamisti aniden fakat gecti
Onemsemedim gecincr az once feryat figan ederek tekrarladi kendimizi acile zor attik cok endiseliyim
Hocam
Ne olabilir doktorlardan korkuyorum artik cok hic guvenmiyorum onlara keske hemen okusanizda bize bir fikir verseniz onlardan once :(
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LİVANELİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 23:56
Hocam doktor gordu muayene etti pipi ucu derisini cok hafif actiginda resmen gozumle sivi iltihap aktigini gordum..anti falan vermedi allahtan sicak suya oturt dedi gunde 3 kere icine batticon koyucam..birde baktropan merhem
Yazdi uyguladim hemen suyu fakat krem
Yoktu yarin alicam tereamicyn surdum..hocam
Baska tavsiyeniz varmi bize ..ve bize bu ilk onemli degil ama
Surekli tekrarlarsa deri alti enfeksiyonunun caresi sunnet dedi :(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 11:49
O gordugunuz, "akinti"; iltihap DEGIL.... Smegma denilen ve sunnet derisinin altindan salgilanan bir ifrazattir...O ifrazat, pipi basina yapisik olan Sunnet derisini ayirmaya yarar.. Bazen boyle disa acilmadan evvel, yaptigi tazyik ile agri yapabilir... Hicbir sey yapmaniza da gerek yoktur... Sadece; kizariklik varsa, tek basina; "sabunlu-sicak su" icine oturtmaniz yeterlidir.
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LİVANELİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 13:35
Kziariklik falan yok hocam gozumle gorunce bende o sarimtrak siviyi resmen
İltihaba benziyordu o yuzden inandim..sizin eski mesajlariniza baktim
Bugun sunnet konusunda sicak sabunlu suya oturttum bende ..ama su an cok saskinim
Bu doktorlar hangi kitabi okuyolar anlamiyorum
Boyle bir bilgiyi eminim bilmiyordur bana bak nasil enfeksiyon olmus goruyomusun dedigine gore
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 20:57
Kitap okumuyorlar... Zaten esas farkda buradan doguyor... Molla usulu, "ders dinliyorlar", not tutuyorlar.. Ondan sonra da, imtahan zamani yakalastiginda; arsiz-arsiz hocaya soruyorlar: "- Hocam notlardan soracaksiniz degilmi?".... Zannediyorlarki, onemli olan ders veya sinif gecmek... Kitap okuyup, isin tamamini ogrenmek simdiki talebelere, zul geliyor.. FARK; iste bu... Ben talebelik hayatim boyunca, ne tek bir Turkce Tip kitabi okudum, nede bir Turk hocanin dersini dinledim..Ben sadece, Ingilizce, Tip Kitaplarinin, en meshur olanlarini okudum.. Turk Tibbi beni hicbir zaman ilgilendirmemistir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 May 2014 Saat 20:59
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LİVANELİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 23:44
Hocam zaten bu yuzden esiniz yok koca ulkede allah sizi basimizdan eksik etmesin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.