|
Geçmeyen aşırı burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyzasare ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Feyzasare
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2025 Saat 16:41 |
Hocam selamlar,
23.5 aylık oğlumda yaklaşık on gündür ilk haftası hafif ateşle geçen, yopun bi burun tıkanıklığı ve aşırı hırıltılı balgamlı öksürük mevcut. Hiç böyle olmadı burnu bu zamana kadar, serum fizyolojik yapıp temizliyorum ardından sümükleri çekme aparatıyla çekiyorum. Nebülizatörle hava veriyorum ama yok yani. Kulak altı lenfleri şişince Çapaya acile götürdüm bayramın 4. Gecesi. Kan alındı lenf için ultrason çekildi. Normal cıktı herşey. Agumentin antibiyotik verdi şişlik insin diye. Geçmesse gel dedi. Ama cocuk emerken bile nefes alamıyor, uyurken oyle bi horlama sesi gelıyo ki cok zorlanıyor. Güvenemiyorum hangi doktora götürüceğmi. Acaba alerji olmuş olabilir mi burun içi konkası da şişik. Hiç bişey yemek istemıyor huzursuz tabi baya da. Sizin görüşünüzü önemsiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip!
Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler. Grip ilw ilgili yazıları okuyun. Öncelikle: "Teşekkür ve 1 senelik tecrübe" yazısını sabit Forum kısmından okuyun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip!
Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler. Grip ile ilgili yazıları okuyun. Öncelikle: "Teşekkür ve 1 senelik tecrübe" yazısını sabit Forum kısmından okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|