Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen aşırı burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen aşırı burun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Feyzasare Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyzasare Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen aşırı burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 11 Haz 2025 Saat 16:41
Hocam selamlar,
23.5 aylık oğlumda yaklaşık on gündür ilk haftası hafif ateşle geçen, yopun bi burun tıkanıklığı ve aşırı hırıltılı balgamlı öksürük mevcut. Hiç böyle olmadı burnu bu zamana kadar, serum fizyolojik yapıp temizliyorum ardından sümükleri çekme aparatıyla çekiyorum. Nebülizatörle hava veriyorum ama yok yani. Kulak altı lenfleri şişince Çapaya acile götürdüm bayramın 4. Gecesi. Kan alındı lenf için ultrason çekildi. Normal cıktı herşey. Agumentin antibiyotik verdi şişlik insin diye. Geçmesse gel dedi. Ama cocuk emerken bile nefes alamıyor, uyurken oyle bi horlama sesi gelıyo ki cok zorlanıyor. Güvenemiyorum hangi doktora götürüceğmi. Acaba alerji olmuş olabilir mi burun içi konkası da şişik. Hiç bişey yemek istemıyor huzursuz tabi baya da. Sizin görüşünüzü önemsiyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2025 Saat 22:07
Grip! 
Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler. 
Grip ilw ilgili yazıları okuyun.
Öncelikle: "Teşekkür ve 1 senelik tecrübe"  yazısını sabit Forum kısmından okuyun.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2025 Saat 22:08
Grip! 
Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler. 
Grip ile ilgili yazıları okuyun.
Öncelikle: "Teşekkür ve 1 senelik tecrübe"  yazısını sabit Forum kısmından okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.