|
LDL yüksekliği ve sınır dışı değerler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
TSH ve T4 normal.
Gerisi önemli değil.
|
|
![]() |
|
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam, Yine yardımınıza ihtiyacım var. Yukarıda da bahsettiğim gibi düzenli yürüyüşlerime devam ediyorum. Ocak ayında olduğum gripten sonra bir türlü tam iyileşemedim ve bu beni çok zorluyor. Tempolu yürüyüş esnasında, nerdiven çıktığımda aşırı nefes nefese kalıyorum sanki kmlerce koşmuşum gibi. Aldığım nefes boğazımı ve göğsümü yakıyor sankii. acaba bu durum ve düzensiz nabız yükselişleri akciğerimden mi oluyor diye sonkez dr a gittim tekrar. Bu sefer akciğer filmi çekti. Hocam şikayetlerim,
İnternette pah diye bir akciğer hastalığı gördüm hocam o olanilir mi? Filmde belli olur mu o? Akciğerle ilgili herhangibir sorunum var mı? Böyle birşey olsa kalp ultrasonundada görünürmüydü? Bir hafta önce çekildiğim filmim https://hizliresim.com/ocxjwfp Artık dr dr gezmekten çok yoruldum yaz gelince iyileşirim dedim ama hala şikayetlerim devam ediyor. Artık en son kadın doğum kaldı gitmediğim. 46 yaş itibariyle manopoz öncesi dçnemdeyim. Bu durum mu bu yükseklikleri, nefes nefese kalma durumunu yapıyor anlamadım. Bir taraftan sakinleştirici mi kullansam diyorum. Gece uykularımda çok az. Yani işin içinden çıkamadım hocam, yardımlarınızı rica ediyorum Çok sağolun Saygı ve sevgilerimle |
|
![]() |
|
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yukarıya yazmayı unuttum, önemli mi bilmiyorum ama yazmak isteedim. Tam dolu dolu nefes alamıyorum kıs kısa alıyorum. doyamıyorum gibi. Esnersem ancak tam nefes alıyorum. Bir de bir ay kadar önce genzime ekmek kaçmıltı aşağı eğilerek şiddetli şekilde öksürmüştüm iki üç kez bu etkilemişmidir biliyorum
çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teknik olarak hatalı çekildiği halde, Akciğer Röntgeni normal. Derin nefes alıp, tutarken çekilmesi gerekirdi.
Bir Dahiliye doktoruna görünün. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|