|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tuccc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 15:31 |
Doktor bey sizi bu kez bir arkadaşım için rahatsız ediyorum üyeliğinde bir sıkıntı oluşmuş sizden yardım istiyor.Doktor bey benim 4 aylık oğlumun sürekli devam eden gaz sıkıntısı var her emzirmeden sonra üstten çıkarıyor ama çok ikiniyor ve alttan gazı çok zor çıkıyor bugünlerde emerken kendini geriye atıp kasilip ağlamaya başladı bazen memeye yaklastirirken başlıyor ağlamaya çok zor emziriyorum dr gazdan olabileceğini söyledi ama bu durum beslenmesini etkiliyor ne yapacağımi şaşırdım son olarak ta oglumun kakasi yeşil renkte 2 günde bir kez kaka yapiyor bu neden kaynaklaniyor olabilir?şimdiden teşekkür ederiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her agladiginda, memeye tuttugunuzdan, asiri beslenme sonucu, "sikintisi" var. Kaka rengi; "Altin sarisi" olana kadar, meme aralarini acin..
Gaz sancisi oldugunda, beraberinde; Hickirik ve Yellenme cok artar. Kaka rengi; altin sarisidir. Yesil kaka (saglam cocukta) DAIMA; cok yedigini gosterir.. Ince barsakta kaka yesil renktedir. Safranin parcalanmasi ile, olusan "Biliverdin" bu yesil rengi verir.. Asiri beslenme ile, barsaktan gecis hizlandiginda, (veya ishal oldugunda), bu yesil kaka, Sari renge donemeden atildigindan, kaka yesildir. Kalin barsakta bir muddet beklediginde, Biliverdin maddesi, Bilirubun'e donusur ve kaka sari renk alir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2015 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
Tuccc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde 2 saat aralıklarla emzirmeye çalışıyorum yalnız geçen ay kilo alımı biraz düşüktü 300 gr almıştı doktorumda emzirme tekniğini degistir iki göğsünüde emzir demişti bende öyle yapmaya başladım öncesinde her emzirmede tek gogsumu veriyordum sizce nasıl emzirmeliyim iki gogsumu birden emzirmem fazla gelmiş olabilirmi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginiz için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortasini bulun.. Ya da; aglamasina ve yesil kakalara razi olun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|