Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tekraralayan bronşiolit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtekraralayan bronşiolit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aycakerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aycakerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tekraralayan bronşiolit
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2018 Saat 20:52
hocam merhaba,
14 aylık 9300 gr 75 cm yeğenim, kasım ayınnda bronşiolit oldu. O zmn tıkandıgında flixotide ventolin ve atrovent nebulü 3 saatte bir 1 hafta kullandık. 2 günde hırıltı geçmişti. Ablama buharları kullanmaması gerektiğini söyledim ama çocukta soluunum sıkıntısı vardı.

On gün önce tekrar öksürük başladı viral bir durum dendi sonrasında belirgin hırıltı ve sol akciğerde vising
 var dendi günde 4 kez ventolin ve günde 2 kez flixotide verdik. İlk hafta ateş olmadı
. Hafta sonuna dogru 3 gün ateşlendi şuan ateşi yok
. 10 gündür bu havaları kullanıyor ama hırıltı ve ciğerdeki ıslıkta değişiklik yok bugün yine dinletti.Ciğer filmi çekildi
.Tahlil yapıldı
.Temiz çıktıgı söylendi
. İnatçı bronşiolit dedi dr ve prednol iğne yaptırmamı söyledi birde azro antibiyotik verdi
. Havaya devam dedi
. tahlil sonuçları linkte hocam..
açık tenli olduğu için, ailede astım öyküsü olduğu için, daha önce ürtiker süt alerjisi yaşadığı için ve
2 ayda 2 kere bronşiolit olduğu için astım olabilir demişler..

https://www.dropbox.com/sh/mxdtdshfsb39si2/AADWLn0FPKKs6u4I1Z_HVcO7a?dl=0

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117847
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 03:39
Soylenen teshislerin ve yapilan tedavilerin TAMAMI yalan ve yanlis...
1- HIC bir zaman antibiyotik gerekmemis...
2- Verilen Astim ilaclari sayesinde, bu yasta bu kadar sik hasta oluyor, farkinda degilsiniz..
3- Daha bu yasta Kortizonlu spreylerin ve IGNElerin kullanilmasi, gelismesi uzerine olumsuz etki yapacak...
4- Bronsiolit'in Rontgen bulgusu YOKTUR...  

"Sahtekarligin 3 safhasindan" ilk ikisini, size basari ile uygulamislar!! 

Butun basiniza gelenler hep uyguladiklari bu sahte  tedaviler yuzunden.. Ventolin ve Flixotide hic
kullanmasa idiniz, bunlar basiniza gelmeyecekti!! 
Cok okumaniz gerekiyor....COOOK!!! 

Yukarı Dön
aycakerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aycakerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 09:15
hocam bu dediklerinizin hepsini biliyorum ablama defalarca söyledim inanmıyor bana. ben çocuklarımı sizle
büyüttüm. Bir de sizin ağzınızdan duysun  belki anlar. çok teşekkür ederim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.