Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HPV
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

HPV

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2025 Saat 21:20
Erkeklerden cinsel temas ile bulaşır. Onu da siz bileceksiniz. :0)
Yukarı Dön
Adyali Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adyali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2025 Saat 21:24
Haklısınız tabii… Aslında eşimde siğil çıktığı için ben de doğal olarak ne zaman bulaşmış olabileceğini merak ettim 🙈
Geçmişi kurcalamak bazen gereksiz ama insanın kafasında dönüp duruyor işte... İlginiz ve sabrınız için tekrar teşekkür ederim
Yukarı Dön
Adyali Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adyali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 12 Dakika önce Saat 12:40
Kadir Bey merhaba,
Eşimde çıkan siğil sonucunda HPV pozitifliği tespit edildi. Benim HPV testim ise negatif çıktı. İlk doz aşımı yaptırdım, eşim de aşı olacak. Ancak böyle bir durumda test sonuçlarımızın nasıl farklı olabildiğini tam olarak anlayamadım. Bu konuda bilginiz ve yönlendirmeniz benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 3 Dakika önce Saat 13:49
Burası Türkiye! 
Yukarı Dön
Adyali Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adyali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 41 Dakika önce Saat 16:11
Haklısınız, burası Türkiye ama konu sağlık olunca, haliyle bu fark beni hem şaşırttı hem de endişelendirdi. Açıkçası evde bu durum ciddi sorunlara yol açtı. Aldatılma şüphesiyle büyük tartışmalar yaşadık. Şimdi ise testlerin doğruluğunu, tekrar test yaptırmam gerekip gerekmediğini, hangi sonuca güvenmem gerektiğini bilemez durumdayım. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç oluyor.
Bu konuda değerli görüşünüzü paylaşırsanız çok memnun olurum.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 35 Dakika önce Saat 17:17
Evlenmeden çok seneler evvel bulaşmış olabilir. Senelerce sessiz kalabiliyor. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.