|
HPV |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Erkeklerden cinsel temas ile bulaşır. Onu da siz bileceksiniz. :0)
|
|
![]() |
|
Adyali ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2024 Konum: Nevsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız tabii… Aslında eşimde siğil çıktığı için ben de doğal olarak ne zaman bulaşmış olabileceğini merak ettim 🙈
Geçmişi kurcalamak bazen gereksiz ama insanın kafasında dönüp duruyor işte... İlginiz ve sabrınız için tekrar teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Adyali ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2024 Konum: Nevsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
Kadir Bey merhaba,
Eşimde çıkan siğil sonucunda HPV pozitifliği tespit edildi. Benim HPV testim ise negatif çıktı. İlk doz aşımı yaptırdım, eşim de aşı olacak. Ancak böyle bir durumda test sonuçlarımızın nasıl farklı olabildiğini tam olarak anlayamadım. Bu konuda bilginiz ve yönlendirmeniz benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burası Türkiye!
|
|
![]() |
|
Haklısınız, burası Türkiye ama konu sağlık olunca, haliyle bu fark beni hem şaşırttı hem de endişelendirdi. Açıkçası evde bu durum ciddi sorunlara yol açtı. Aldatılma şüphesiyle büyük tartışmalar yaşadık. Şimdi ise testlerin doğruluğunu, tekrar test yaptırmam gerekip gerekmediğini, hangi sonuca güvenmem gerektiğini bilemez durumdayım. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç oluyor.
Bu konuda değerli görüşünüzü paylaşırsanız çok memnun olurum.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evlenmeden çok seneler evvel bulaşmış olabilir. Senelerce sessiz kalabiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|