Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil-kusma...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacil-kusma...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*canımkızım* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 116
Mesajın Direkt Linki Konu: acil-kusma...
    Gönderim Zamanı: 25 Ara 2010 Saat 20:30
Merhaba Kadir bey, kızım 22 aylık olacak, bugun sabah kahvaltıdan sonra biranda yediğklerini çıkardı, sonra halsizleşip uyumaya başladı. uyandı yanıma geldi kucağıma aldım bir süre sonra yine kustu. sonra yenidenuyudu.
 uyurken süt içirdim. çünkü açtı. uyandı 30 dk iyi gibiydi halsizlik dışında. sonra yine kustu. kesilmiş süt kustu. çok halsiz. karnını gösteriyo. hep uyku hali var. yapabileceğimiz birşey var mı? ateşi 37.2.ishali yok hatta kabız diyebilirim 2 gündür. pek bişey yemiyo. çikolata istiyo sadece ama vermiyoruz. leblebi, nanelimon ile duruyo şu anda...teşekkür ederim şimdiden
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117329
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2010 Saat 13:49
Fazla kurcalamayın ve sakın İLAÇ VERMEYİN.... Yediği içtiği bir gıda ile mikrop kapmış.. Kusarak kendisini tedavi eder. Eğer tamamını kusamaz ve barsaklara geçiş olursa, arkadan ishal gelir ve kusma iyileşir. Eğer ishal ile birlikte kusma da olursa, Rotavirüs enfeksiyonu geçiriyor demektir. Bu 1 hafta kadar sürebilir Eski maillere bakın.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2010 Saat 14:39
sağolun hocam, dün 4 defa kustu. gece ateşlendi, 38.2 oldu. sabaha kadar36.7 ye indi:)
karnını gösterip duruyodu. ben hiç bi ilaç veredim dün ama bugun de karnını gösterince fitil attım. çünkü en son kakasına baktığımda (2 gün önce. sonra da kaka yapmadı hiç)taş gibiydi. kısa sürede kakasını yaptı. şu an durumu iyi şükür. çok teşekkür ederim size...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2010 Saat 11:45
hocam aynen dediğiniz gibi oldu. kusması 3 gündür yok ama bugün okadar kötü ishal oldu ki! çoraplarına kadar indi. bol sıvı,patates, leblebi tüketiyoruz. dediğiniz gibi ilaç vermedik...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117329
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2010 Saat 13:41
İshalden sonra kusmadığına göre, "bakteriel" bir ishal geçiriyor, sakın ilaç vermeyin. Merak ta etmeyin, bu tip ishalde su kaybı olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.