Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anneyi istememe
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumanneyi istememe

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayturk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: anneyi istememe
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2011 Saat 13:56
selm oğlum 30 aylık,sabah o uyurken işe çıkıyorum,babası daha geç gidiyo benden 2 saat kadar,babası çıkarken de bakıcısı geliyor,öğlen ben gelince bakıcı çıkıyor,baba da akşam geliyor.fakat öğlen eve geldiğimde son 1 haftadır bakıcısına yapışıp babamı istiyorum diye ağlıyor.zor alıyorum.bakıcı gidince tamam anne ağlamıcam deyip susunca bana sarılıyor(ağlarken izin vermediğim için)ne yapmalıyım?öğlen gelir gelmez yemek veriyodum ondan mı beni istemiyor yemeği sevmiyor
gece uyanıp baba diye ağlıyor yada anne gittinmi diyor,gün içindede istediği herşeyi yapmaya çalışıyorum ,gezdiriyorum ama babaya göre biraz daha otoriterim malesef
yardım edin napmalıyıııııımmm
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2011 Saat 20:02
Merhaba,
Aslında erkek çocuklar annelerine daha düşkün olurlar ama zaten sorunuzun içinde cevabını veriyorsunuz. Oğlunuzun keyif almadığı bir işi hemen işten gelince yapıyorsunuz, işten geldiğiniz için suçluluk duygusunun vermiş olduğu stres ve bir de inatlaşma başlıbaşına oğlunuzla aranızdaki iletişimin bozulmasına sebep oluyor. Onun yerine bakıcı siz işten gelmeden hemen önce yedirsin, böylece sizde onunla keyifli oyunlar oynayın, vakit geçirin. Unutmayın bu suçluluk duygusuyla oğlunuzun terbiyesi ile ilgili yanlışlar yapmayın, bu sefer tatminsiz, sizin otoritenizi tanımayan şımarık bir çocuk olabilir. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.