|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifd ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haz 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2015 Saat 15:28 |
Kadir hocam , oğlum 10 gün arayla ikinci gribini geçiriyor.19 aylık.Birinci gribi sizin tavsiyelerizle coldmix,bal,fizyolojik serumla atlattık.Oyun grubunda mikrop kapmış.Tekrar burun akıntısı,balgamlı öksürük geri geldi.Çok kötü öksürüyor.Bu sefer ateş yok ama bütün gece ağlıyor.size danışmak istediğim mevzu şu.Dudakları sızıntı şeklinde kanıyor.Gripten önce dudaklarda değil de hafif bir düşmede ağzı kanıyordu.Hamilelğimi erken doğum riski nedeniyle hastanede geçirdim ve ilaç almak durumunda kaldım.Şimdi endişeleniyorum.Bu her gripte görülen dudakta kanama normalmidir?bir test yaptırmama gerek var mı?
Saygılarımı sunarım efendim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117569 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agizdan nefes aldiginda, dudaklari kuruyor... Kuruma olunca, "yalama" ihtiyaci duyuyor.. Bu yalamalar, dudaktaki yag ve koruyucu tabakayi yokettigi icin, kanamalar basliyor. Eczaneden alacaginiz; ChapStick'ler en iyi cozumdur. Dudaklari kurudukca, Ruj surer gibi surun ve yalamamasi icin konusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|