Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji sanırım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

alerji sanırım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 270
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:27

hocam bugun sağ el yani size daha evvel attığım kaşıntı arttı ve sanki yayılıyor ve sol el kenarında kaşıntı başladı yeni tünellermi var hocam yoksa uyuz kalıntılarına tepkimi 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117387
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 16:05
48 saati geçti. Tekrar uygulayın.
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:27
uyguladım hocam 10 dk tuttum tüm evde nevresim takımları 60 derece yıkanmış kurutmada 60 derece kuruttum evde koltuk halı dolap içleri oyuncakları Her bir buhar makinesi ile bol miktarda buharladım tüm ev halkı değiştirilmiyor sadece kullanılan ama herkesin tüm kıyafetleri tedavi sırasında değiştirildi bu sefer umarım bitmeden hocam çok üreme bir tükendiğimi hissediyorum
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:06
hocam kwell şampuanı vücutta 10 dk tutup yıkadım evde losyonuda mevcut gece sürüp yatırsam sabah yıkasam zararı olurmh
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:21
Bu kadar sık ara ile kullanamazsınız. Böyle bir uygulama YOK! 
Eczacının derdi yardımcı olmak değil, ilaç satmak.
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 55 Dakika önce Saat 14:54
hocam 12 haziran günü çoğalması başladı öncelikle alerji zannettim ancak 16 Haziran'a kadar geçmeyince ve aynı el üzerinde biraz daha fazla ilerlemeye başladıca yardım paylaştım siz uyuz der demez kwell satın aldı şampuan sonra her şey yıkandı temizlendi hocam bir hafta biliyordum doktora da götürmediğim için şifayi devam ettirdiği için bu kadar soru sormak zorunda kaldığım için bu kadar zaman içerisindeşampuan ardından her şey yıkandı ütülendi hocam bir hafta geçti biliyorsunuz doktora da götürmediğim için sizinle tedaviyi devam ettirdiği için bu kadar soru sormak zorunda kalıyorum kusuruma bakmayın hocam bu kadar zaman içerisinde başka bölgelerine yayılması gerekmez miydi bir de hocam ilk kwell uyguladığımızda sol elde olan döküntüler kızarıklık yok hiç olmadı ancak döküntüler stabil ama hiç kaşınmıyor sağ el kaşıntı hep var hep kızarık hipokort krem yedi gün oldu artık kullanamayacağız reçete de yedi günden fazla kullanmayın yazıyor hocam dün de ikinci dozu uyguladık biliyorsunuz bu sefer ciltte tüm vücutta 10 dakika tuttum tüm evi buharladım koltuk halı oyuncaklar nevresimler kıyafetler her şey 60°’de yıkandı 60°’de ardından kurutma da kurutuldu hocam UYUZUN tam anlamıyla geçtiğini ne zaman anlayacagiz ya da geçmediğini nasıl anlayacağım sol el hiç kaşınmıyor demiştim biliyorsunuz dün sol elin serçe parmak kenarında da kaşıntı başlamıştı başka vücutta bir yere yayılmaması öldüğünü mü gösteriyor böceklerin yoksa bilemiyorum hocam cildiyeye de götürmek istemiyorum çünkü öyle sayfaları okudum ki doktorların reçete ettiği eczanelerin hazırladığı ilaçlar kimseye yaramamış permetrine karşı dirençliymiş uyuz Öyle diyorlar sağ el sabah kalktığında yine şiddetli kaşınıyordu gün içerisinde hipokort ile geçiyordu akşam yine başlıyordu gece rahat uyuyor sabah tekrar devam kaşıntı Ne zaman geçti diyebiliriz şu süreçte kimseyle görüşmüyorum başkasına bulaştırmamak için nereye kadar bulaştırıcı oluruz onu da bilmiyorum evde sadece kızım kaşınıyor beş kişiyiz sadece kendisi kaşınıyor bilemiyorum hocam kafam çok karışıyor gerçekten zor bir süreç
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 39 Dakika önce Saat 20:10
Acele etmeyin. 2-3 gün takip edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.