Sevgili Erkin,
Yazdıkların bizi gerçekten çok mutlu etti. Tüm satırların ve desteğin için çok teşekkürler.
Bu projeye inanan belki de ilk profesyonel(!) sen oldun. Showmax'den beri seninle birlikte olmak bize de büyük mutluluk veriyor.
Hülya da ben de uzun yıllardır medyanın içindeyiz ve aslında kuralları da iyi biliyoruz. Ama bu kuralları anlamazlıktan gelmeyi tercih ederek devam ediyoruz.
Yoksa bu ülkede yıldız olmak, medyatik olmak, bir şekilde çok para kazanmak çok da zor değil. Yeter ki siz gerekli ahlaki erezyonu kabul edip, sindirin. Hele ki, Hülya gibi her gün ekrana çıkan birisi, kafasında başka niyetler olsaydı, şu anda tüm Türkiye'nin konuştuğu bir isim olabilirdi.

Anne Olunca Anladım bizim için çok büyük bir kazanç sağladı. Senin de aralarında olduğun bir çok değerli insanla tanıştık. Bir çok anneye, babaya bir şekilde ulaştık, tanıştık. Daha ne isteyelim? Şu anda sitemizi yaklaşık 35 bin kişi takip ediyor. Toplamda 150-200 bin civarında insan sitemizden yararlanmış...
Yani senin de dediğin gibi bir burukluk var ama üzgün değilim ben. Sonuçta biz işimize devam ediyoruz.
Sana da herşey için tekrar teşekkür ederim.
Sevgiler.