Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ilgisiz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumilgisiz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kartanesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 336
Mesajın Direkt Linki Konu: ilgisiz
    Gönderim Zamanı: 13 Kas 2009 Saat 08:28
       Merhaba Özlem Hanım;
      Oğlum 12,5 aylık.1 aydır yürüyor.Gündüzleri oğluma bakıcı bakıyor.Ona kule yapıyorum hiç dikkatini çekmiyor hatta onları yıkıp bozuyor ve başka bir tarafa yöneliyor,kitap okumaya çalışıyorum farklı ses tonlarında hiç dikkatini çekmiyor.Bana çok ilgisiz gibi geliyor.Sürekli ayakta orda burda dolaşmak istiyor benimle de çok fazla göz teması kurmuyor.Acaba bu anlattıklarım bir sorun mu ?Yoksa normal mi?Bazı annelerin yorumlarını okudukça kafama takılıyor.Gerçi oğlumu kıyas etmiyorum hiç bir çocukla ama bir sorunu da olsun istemiyorum her anne gibi.
      Teşekkür ederim.
http://imageshack.us/
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 23:33
bunlaRIn HEPSİ YAŞI İÇİN NORMAL ŞEYLER. BAZI ÇOCUKLARIN BUNLARI YAPIYOR OLMASI KAFAnIZI KARIŞTIRMASIN. HER ÇOCUK FARKLI VE KENDİNCE ÖZELDİR. ancak göz teması kurmaması sorun olabilir. ilk yıl çocukların dikkati çok dağınık olur ve bir yere yönelmez. ancak fiziksel temastan kaçınması veya göz teması kurmaması sorun oluşturabilir. bu sorun devam ediyors bir çocuk psikiyatristine danışmanızı öneririm
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.