Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anne olmak istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuanne olmak istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rruyaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesajın Direkt Linki Konu: anne olmak istiyorum
    Gönderim Zamanı: 07 Haz 2013 Saat 12:42

Merhaba ben sitenize yeni üye oldum. Çare bulurmuyum bilmem ama tanımadığım kişilerle derdimi paylaşmak belki biraz rahatlatır beni. 29 yaşındayım eşim 37 yaşında. 5 yıllık evliyiz polikistik over sendromu yaşıyorum. adetlerim 40 günde bir oluyor. 3 yıl önce kürtaj oldum ve geçen seneye kadar sürekli korundum. 1 senedir çocuk planlıyoruz ve henüz herhangi olumlu bir durum söz konusu olmadı. her ay neredeyse bütün belirtileri yaşıyorum ama adet tarihimde hüsrana uğruyorum. Bu ay adet olmama 2 gün kaldı diğer aylardan farklı belirtiler yaşıyorum. yaklaşık 2 hafta önce bir kaç gün süren kahverengi lekelenmeler yaşadım şuan akıntım devam ediyor. sanırım test yaptırsam sonuç alabilirim ama ben gene hüsrana uğramamak için adet tarihimi bekliyorum. Eşim çocuk sahibi olmayı çok istiyor bende istiyorum ama Rabbim henüz şereflendirmedi bizi. bu ay kokulara karşı hassaslaştım baş dönmelerim ve midemle ilgili sorunlarım var birda üstüne lekelenme yaşayınca umuda kapıldım içten içten ama çok korkuyorum gene olumsuz olacak herşey diye. sizden tek ricam benim için dua etmeniz çok güzel paylaşımlarınız olmuş bu sitede okudum bir çoğunu Allah tüm çocuk isteyenlere nasip etsin bu güzel duyduyu.. inşallah bende güzel haberlerimi burdan veririm sizlere..

Yukarı Dön
sirinmelek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2013 Saat 12:55
oncelikle hosgeldin.insallah hepsi bebisindendir..canim seni iyi anliyorumm..her ay belirti yasayip adet olmak en kotusu.Allahim tez vakitde seni sevindirsin.bisey soyluycem sen suraya deyilde Hamilelik oncesi sohbet 2 ye yaz..bak burda bekleyen senin gibi belirti yasiyib hamile cikan arkadaslar var.sana yardimci olurlar.
[URL=http://lilypie.com][/URL ]

Yukarı Dön
rruyaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2013 Saat 12:57
Çok teşkkür ederim önerin için hemen yazıcam.. ayrıca hoşbuldum Heart
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2013 Saat 13:12
Orjinalini yazan: rruyaa rruyaa Yazdı:

Çok teşkkür ederim önerin için hemen yazıcam.. ayrıca hoşbuldum Heart
ne demek arkadasimm insanlik öldümü??bana da ilk geldiyimde cok yardimci oldular..bi aile gibi oldukkk..hosgeldin bidaha yeni ailemize

Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2013 Saat 14:30
Hoşgeldiniz...Alllah size ve sizin gibi bebek isteyen herkese evlat sevgisini hayıtlısıyla tattırsın...İnşallah yaşadığınız belirtiler gebelik belirtileridir
Yukarı Dön
rruyaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2013 Saat 17:26

Çok teşekkür ederim umarım öyledir gerçekten çok istiyoruz :(( darısı herkesin başına

Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2013 Saat 17:43
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

Hoşgeldiniz...Alllah size ve sizin gibi bebek isteyen herkese evlat sevgisini hayıtlısıyla tattırsın...İnşallah yaşadığınız belirtiler gebelik belirtileridir
Sagol Meryemcimmm..insallah bizde Allahin izniylee anne oluruzzz.bizde Anne olunca anladim deriz bigun.Aminnnn.guzel dileklerin icin tesekkurlerr..Rabbim tum bebek isteyenlere yasatsin bu duyguyu.Aminnnn

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.