Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - memeden kesme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumemeden kesme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
incimercan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 125
Mesajın Direkt Linki Konu: memeden kesme
    Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 14:21
arkadaşlar mustafa 1 yaşına girdi ve çalıştığım için artık emzirmede zorlanıyorum. gece sürekli emmek istiyor. gündüz de tabi... bulunduğu odadan çıktığım anda kıyameti koparıyor. memeyi alınca susuyor. şimdi tatildeyim eylülde tekrar başlayacağım. mustafaya yine babannesi bakacak ama bu durumda çok zoırlanacağa benziyor. birkaç intermet sitesine baktım ama daha karar veremedim nasıl bıraktıracağıma. lütfen yardımcı olun mustafanın da benimde en az üzüleceğimiz şekilde bıraktırmak istiyorum. tecrübelerinizi benimle paylaşın...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 14:23
bu arada emzik ve biberon da kullanmıyor. inek süü vermek için biberona alıştırmaya çalıştım biraz ama biberonu emmeyi bile beceremiyor, sevmiyor
Yukarı Dön
aysegulce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 15:53
 Canım bu yaşına kadar emzirmişsin o yüzden üzülme derim ben... Normal süte bir an önce alıştırsan çok iyi olur.. Gece ağladığında uykulu alır bence biberonu... Dene bakalım ne yapacak... Smile
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 16:02
Orjinalini yazan: incimercan incimercan Yazdı:

arkadaşlar mustafa 1 yaşına girdi ve çalıştığım için artık emzirmede zorlanıyorum. gece sürekli emmek istiyor. gündüz de tabi... bulunduğu odadan çıktığım anda kıyameti koparıyor. memeyi alınca susuyor. şimdi tatildeyim eylülde tekrar başlayacağım. mustafaya yine babannesi bakacak ama bu durumda çok zoırlanacağa benziyor. birkaç intermet sitesine baktım ama daha karar veremedim nasıl bıraktıracağıma. lütfen yardımcı olun mustafanın da benimde en az üzüleceğimiz şekilde bıraktırmak istiyorum. tecrübelerinizi benimle paylaşın...
canım benim kız 14 aylık oldu ve benimkide süt içmiyor ancak bebe bisküvisiyle yedirebiliyorum.ek gıda almamakta direniyor yemeklerle oynuyor ve memeden nasıl kesceğimi bende bilmiyorum.şuan bende bununla ilgili topik accaktım sen önce davranmışsınLOLLOLLOL
bilgisi olan anneler yardımınıza çok ihtiyacımız var.

Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 18:14
arkadaşlar bende hamile kaldığım için ayırmıştım kızımı.14aylık felandı önce gündüzleri emzirmedim ayrıca benim kızımda biberon istemiyordu.sonra sabah açken yedirmeden biberon verdim.o sırada annem yanıma geldi sabırtaşı diye aktarlarda satılan birşeyvar kızımher emmek istediğinde göğsüme sürüp verdim 4-5günde ayırdım.ama önce biberona alıştırdım sonra ayırdım.  
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2008 Saat 11:57
arkarkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.
cumadan beri emzirmiyorum mustafayı.
ceylinsucum düşündüğüm kadar zor olmadı. biberona da yavaş yavaş alışıyor. ben göğsüme kıl doladım. (kayınvalidemin taktiği) görünce çok tiksindi. meme pis olmuş dedim çok üzüldü. her istediğinde gösterdim. almak istemedi. ilk gece ve gün neredeyse hiç uyumadı.. tabi bende..ama 2. gün uykusu düzene girdi. şimdi sütümü sağıp veriyorum malum bağışıklığı güçlendiriyor. bi süre böyle vermeyi düşünüyorum. yavaş yavaş da inek sütüne alışıyor. Allah sana da kolaylık versin.

ama duygusal olarak biraz yıpranıyorsun diyebilirim. yüzüne masum masum bakıpta emmek istediğinde kendine yenik düşmemelisin.. ben zor dayandım:(

Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eki 2008 Saat 22:13
ya ben bu topicteki konuları daha uzun sanıyodumConfusedbugün kızımı emzirmeden ayırmaya kesin karar verdimCryama benimde içim çok fena yanıyor onu öyle gördükçeCryuyumadan önce çok ağladı çokkkCrypamuk koydum kızım hep emmek isteyince böbüüü derdi bugün yin böbü böbü dedi kızım bak dedim nolmuşConfusedöcü öcü dedi sabahtan akşama kadar hiç istemedi akşam uyumadan önce yine böbü böbü dedi yine gösterdim yine öcü dedi ıh sana öcü dedik nerden geldinConfusedçok ağladı ama şükür uyudu şimdi gece süt vermeyi denicem böbü yine öcü olacak okadar garip ki bende öyleyim kızımı öyle gördükçe yarın ankaraya gidicez birgün durcaz gelcez belki diyorum kalabalık olcaz ya çabuk unuturConfused

tecrübeli arkadaşlar birde ben napayım daha önce birinden duydum göğüsümü tülbentle sıktım zaten çok fazla sütüm kalmamıştı etkili olurmu sizce yada başka önerileriniz varmı hayırlısı ile bir atlatsak inşallah ne kadar üzücü bir durummuş yawCryCry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.