Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 bucuk aylik bebek ve bogaz enfeksiyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum5 bucuk aylik bebek ve bogaz enfeksiyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zytn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zytn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 bucuk aylik bebek ve bogaz enfeksiyon
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2018 Saat 08:55
Merhaba. 5 bucuk aylik (170gunluk) bi oglum var . dun gece ates yuksekligi ile acile doktora gittik. Ates olcer 39 derece gosteriyordu. Doktor muayene etti bogazda bisey gorunce (herhangi bir test yapmadan)  iburamin zero, cempes ve illiadin die bir sprey verdi. 1. Si iburamin zero 2 yasindan once kullanilmaz diyor kullanirken tereddut ettim. 2. Si doktorumuz 1 olcek yani 5ml gunde uc defa yazmis 3. Illiadini 1 yas alti kullanilmaz yaziyor ve hic vermedim 4.Su cempes antibiyotik galiba bi yaklasik 40 gun once amip gecirdik ve largopen ve flagyl kullandik. Bukadar ilac. 5 bucuk aylik bebege zararli degil mi? Son olarak cempesi 4 gundur verip vermeme konusunda gidip geliyorum. Bebegimin durumuna gore verecktim ama huzursuLuk ve tikanma basladi. Hafif oksurukte var. Gecelri uyuyamiyoruz.Yazilariniz hepsini okumasamda mantigini anliyorum ama insan yasayinca farkli oluyormus. Cevap verirseniz sevinirim cunku dayanamayip kullanicam bebegime kotuluk mu. Yapiyorum die dusunuyorum kullanmayip durumunu daha da kotulestirirmiyim arasinda kaldim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2018 Saat 20:23
Turk cocuk doktorlari; ilac dozlarini bilmezler!!!
Parol ampul ile cocuk oldurduler!!!
1- Bu yasta; "Amipli dizanteri" OLMAZ...... Bu cocuk ne zamandan beri yerlerde emekliyor da, mikrop
kapiyor? Veya iyi yikanmamis, sebze -salata yiyor?? 
2- Cocugunuz Grip geciriyor... Turk doktorlari; ASLA, Grip teshis etmezler!!! Yeminlidirler.. 
Eskiden bu sekil butun hastalara Astim diyorlardi, simdilerde dilleri bir yerlerine kacti, artik bu sekilde
sacmaliyorlar.Sakin bu ahmaklara inanmayin.
2- Grip icin bir ilac YOK!!!  2-3 hafta surecek.. Bu sureyi rahat gecirebilmesi icin; Limonlu bal (limonata
seklinde), Serum Fiz damla ve ColdMix kullanin.. O verilen ilaclarin HICBIRINI kullanmayin... 
Daha coook okumaniz lazim.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.