Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sınıf ve öğretmen değişikliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSınıf ve öğretmen değişikliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MAKARA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: Sınıf ve öğretmen değişikliği
    Gönderim Zamanı: 02 Mar 2011 Saat 16:11
Nilçin hanım merhaba,
benim 3,5 yaşında bir kızım var, çalışan bir anneyim. Kızım, yarım gün 8-12 arası anaokuluna gidiyor, yarım günde ben akşam eve gelene kadar bakıcıyla kalıyordu. 2 hafta önce bakıcı değiştirmek zorunda kaldık, yeni bakıcımızı çok iyi tanımıyoruz. Kızım da henüz yeni bakıcımıza alışamadı. Çocuğun tam gün sınıfına geçmesi için, okuldaki öğretmeniyle görüştüğümde bize hem sınıf arkadaşları, hem öğretmeni değişeceği için çocuğun zorlanabileceğini söyledi.

Bu durumda, çocuğun yaş grubu özellikleri de gözetilerek, öğleden sonraları 12:00-18:00 arası için yeni bir bakıcıya çocuğu alıştırmak için uğraşmak mı mantıklı, yoksa çocuğun aynı okulunda başka bir sınıfta yeni öğretmeni ve yeni arkadaşlarıyla tam gün (8:00-16:30 arası) devam etmesi mi mantıklı, Kararsızlığımı gidermem de yol gösterirseniz çok sevinirim. Bu arada okulunun da Haziran ayında kapanacağını da belirtmek isterim. Kolay gelsin.  
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 23:00
Merhabalar,
Şu an için zaten bakıcı değişmiş bir de öğretmenini değiştirmeyin derim ben, hazirana kadar bu düzende gidin. Yeniden eylülde tam güne çıksın. Zamanla alışmaya başlayacaktır, tabii bu arada bakıcınızla kızınızın ilişkisini de gözlemleyin. Normal seyrinden farklı bir davranış sergiliyorsa bunu dikkate alın. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.