Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Yenidoğan
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yenidogana su cicegi bulasir mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYenidogana su cicegi bulasir mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kaanim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaanim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yenidogana su cicegi bulasir mi
    Gönderim Zamanı: 06 Ara 2017 Saat 06:56
Merhaba hocam,
4 yasinda oglum,13 gun once sucicegi geciren baska bir cocukla birâraya geldi,bilmeden.Bugun ates,halsizlik,karin agrisi basladi.Dokuntuler henuz yok.Asisi var.
Ayrica yeni dogum yaptim,5 gunluk bebegim var.Ben su cicegi gecirmisim,benim gecirmem bebegi korur mu hocam?İnternette korur yazan da var,korumaz diyen de.
Bebegim icin cok endiseleniyorum,bundan sonra yapabilecegimiz birsey olabilir mi,yoksa benim bagişıklıgım bebegide korur mu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117479
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2017 Saat 19:04
Anne karninda iken, bebege gecen bagisiklik maddeleri ilk 1 sene, bebegi: Kizamik, Sucicegi, Kabakulak,
Kizamikcik ve diger bakteriel hastaliklardan korur.. 

Yukarı Dön
kaanim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaanim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2017 Saat 21:03
Hocam,ateşten bir gün sonra boğazı bu şekildeydi,başka yerinde çıkmadı,hala su çiçeği ihtimali olur mu?Bulaşma şüphesinin üzerinden 16 gün geçti.
Sadece boğaz ağrısı var,ateş vs yok.
Doktor viral enfeksiyon geçiriyor,boğazındaki ondan çıkmış olabilir demiş,ilaç vermemiş.
1-2ay da bir yükselen ateşi oluyor hocam,aft çıkıyor sonrasında,doktor akdeniz ateşi olabilir araştıralım demiş.
Herpes olabilir mi,nasıl bir yol izleyelim

Düzenleyen kaanim - 09 Ara 2017 Saat 00:06
Yukarı Dön
kaanim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaanim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2017 Saat 21:31
https://hizliresim.com/d7VZMn

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117479
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2017 Saat 03:55
Tonsillerin uzerinde; "fibrin tikaclari" var.. Sert bir gida (kabuklu elma, ekmek kabugu gibi) yerse
kaybolurlar.

Bu Turk doktorlari mumkun degil, bir seyi dogru-durust ogrenemezler... FMF hastaliginda, ates yoktur.
Her gun olan KARIN AGRILARI vardir. Her gun ayni saatte gelen karin agrilari olmasi gerekir.. Tesadufen
tarif edilen   ilk hastada ATES oldugundan, ismi oyle konmustur...Yoksa, ates birinci bulgu degildir. 
Bu sekilde ritmik karin agrilari olmayan bir hasta da; sirf ayda bir  ates oluyor diye, FMF'den suphe
edilemez.. 
Unutmayin, Turk doktorlari asla Grip teshis etmezler... Yeminlidirler!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.