|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaanim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2017 Saat 06:56 |
Merhaba hocam,
4 yasinda oglum,13 gun once sucicegi geciren baska bir cocukla birâraya geldi,bilmeden.Bugun ates,halsizlik,karin agrisi basladi.Dokuntuler henuz yok.Asisi var. Ayrica yeni dogum yaptim,5 gunluk bebegim var.Ben su cicegi gecirmisim,benim gecirmem bebegi korur mu hocam?İnternette korur yazan da var,korumaz diyen de. Bebegim icin cok endiseleniyorum,bundan sonra yapabilecegimiz birsey olabilir mi,yoksa benim bagişıklıgım bebegide korur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117479 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne karninda iken, bebege gecen bagisiklik maddeleri ilk 1 sene, bebegi: Kizamik, Sucicegi, Kabakulak, Kizamikcik ve diger bakteriel hastaliklardan korur.. |
|
![]() |
|
kaanim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,ateşten bir gün sonra boğazı bu şekildeydi,başka yerinde çıkmadı,hala su çiçeği ihtimali olur mu?Bulaşma şüphesinin üzerinden 16 gün geçti. Sadece boğaz ağrısı var,ateş vs yok. Doktor viral enfeksiyon geçiriyor,boğazındaki ondan çıkmış olabilir demiş,ilaç vermemiş. 1-2ay da bir yükselen ateşi oluyor hocam,aft çıkıyor sonrasında,doktor akdeniz ateşi olabilir araştıralım demiş. Herpes olabilir mi,nasıl bir yol izleyelim
Düzenleyen kaanim - 09 Ara 2017 Saat 00:06 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/d7VZMn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117479 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tonsillerin uzerinde; "fibrin tikaclari" var.. Sert bir gida (kabuklu elma, ekmek kabugu gibi) yerse kaybolurlar. Bu Turk doktorlari mumkun degil, bir seyi dogru-durust ogrenemezler... FMF hastaliginda, ates yoktur. Her gun olan KARIN AGRILARI vardir. Her gun ayni saatte gelen karin agrilari olmasi gerekir.. Tesadufen tarif edilen ilk hastada ATES oldugundan, ismi oyle konmustur...Yoksa, ates birinci bulgu degildir. Bu sekilde ritmik karin agrilari olmayan bir hasta da; sirf ayda bir ates oluyor diye, FMF'den suphe edilemez.. Unutmayin, Turk doktorlari asla Grip teshis etmezler... Yeminlidirler!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|