|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mayalin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 18:26 |
Merhaba Hocam,
İkizlerim 4,5 yaşında. okul öncesine gidiyorlar. ikizlerim önce ayrı sınıflarda eğitime başlamışlardı. ancak daha sonra birleştirdik. ikizlerden birinin ayrı olduğu dönemde eğitim aldığı hocası Tüberküloz hastalığına yakalanmış ve hastanede yatıyormuş. uyutmuşlar öğretmeni. o sınıfta okuyan oğluma herhangi bir test yaptırmamıza veya başka bir müdahalede bulunmamıza gerek var mı? yardımlarınızı rica ediyoruz hocam. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117396 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BCG asilari, boyle gunler icin yapiliyor, merak etmeyin... Tabii, eger yapildi ise... Artik TURKIYE DE, HICBIR SAGLIK KURULUSUNA GUVENEMIYORUM..
Sol omuzuna bir bakin, ufak bir cukurcuk veya bir "iz" goreceksiniz, Bu iz yoksa, asi yapilmamis olabilir, once bir PPD Testi yaptirip, bana yazin.. Test yapilirken de, kac Unite PPD kullaniliyor, onuda sorun.. Iz varsa, herhangi bir seyi merak etmeyin, HICBIR SEYDE YAPTIRMAYIN. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Nis 2014 Saat 00:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|