|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysegulasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 52 Dakika önce Saat 15:30 |
Hocam tahlil değerlerimizde bir sorun görülüyor mu 2 yaş kız bebek? Çıkmayan bazı sonuçlsr var ama mıcror denen değerin yüksekliği sorun mu bilemedim sormak istedim. Bir de ekstra olarak b12 aldım sprey eve gelince fark ettim 1000 mgmış kullanabilir miyiz?
Düzenleyen aysegulasya - 15 Saat 1 Dakika önce Saat 16:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemisi olanlarda, anemi cinsini belirtir. AMA, sizde anemi YOK!
O yüzden bu "Mikrositer eritrosit" olmasının hiçbir önemi yoktur. Eskiden bunu MCV ve MCHC de söylerdi, şimdi ne oldu ise bu gibi zırvalıkları çıkardılar!
|
|
![]() |
|
aysegulasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Sağolun hocam. Tam siz cevap yazdığınızda düzenlemişim eve gelince fark ettim 1000 mg b12 almışım 2 yaş kızım kullanailir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
B12'nin çocuklarda kullanımı YOK!! Türk doktorlarının gazına gelmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Hocam peki et vs tüketimi kısıtlı olan bir çocukta B12 değerinin artması mümkün mü ya da artması gerekiyor mu? düşük Kalması herhangi bir sorun teşkil etmiyor mu
Düzenleyen aysegulasya - 9 Saat 49 Dakika önce Saat 21:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
B12 değeri Kaç? Bu tahlilde B12 bakılmamış !
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 9 Saat 34 Dakika önce Saat 21:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|