|
Bebeğim Öldü mü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
dilek yiğitcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3304 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cok gecmis olsun senin durumun nasil
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 aylikti ve ıkizdi . Evet hayirlisi boyleymis yiyecek lokma lari yokmus
|
|
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
Benim durumum sağlık olarak iyi ama psikolojik kötü. :(
|
|
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
Allah yardimcin olsun yiyecek ekmeği yokmuş hayirlisi diye düşün ...gecmis olsun Allah diger bebeğine saglik ömür versin canim benimm....
|
|
|
|
![]() |
|
Hayırlısı Allah tan tabi. Bugün daha iyiyim ağlama nöbetlerim azaldı. Yaradan Evlatlarimiza can sağlığı versin kimseye yaşatmasın.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|