|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 51 Dakika önce Saat 00:57 |
Merhaba hocam
39 yaş kadınım. Yoğun şehir çalışma hayatı sonrası taşraya taşındık cifcilik yapıyorum seralarim var. Ellerimle iş çok oluyor çapa vs. İki aydır geceleri artan el parmaklarında uyuşma var ,baş parmak işaret ve orta ,iki elimdede var ,dinlenme halinde hiç bir şey yok iken , kızımın saçını örmek patates doğramak vb uyuşma oluyor ara ara, birde kulunç ağrısı eklendi hareketle ağrıyan , ne olabilir yazarsanız sevinirim ( tiroid değerlerim normal geçen sene iki küçük tiroidim de nodül çıktı Dr senelik kontrol demişti ),,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117607 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tiroid ile alakası yok.
Çapa yapmak ve duruş bozukluğu sebepleri yapabilir. Bu işleri yaparken, adeleleriniz size haber verecektir, o zamanlarda biraz ara verip, istirahat edin. Sakın ağrı kesici veya benzeri ilaçları alıp işe devam etmeyin. Bu gibi ilaçlar, sadece vücudun size verdiği "haberleri" köreltirler ve sakatlığa kadar gidersiniz. |
|
![]() |
|
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam ara vereceğim
Sağlıklı uzun huzurlu yaşamınız olsun inşallah 🥰
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|