|
orta kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamocka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 38 Dakika önce Saat 11:12 |
hocam merhabalar,
3 yaş kızım grip sonrası kulagına vurmultu 1 gece sıddetlı agrıdı ertesı gun dr antıbıyotık verdı duyma kaybı olur oraya cok yakın yerde dıye neyse kullanmadım 5 gun sırt ustu ılıadın damlattım. aradam tam 2 hafta gectı kontrol için bugun aşke hekimine gösterdim kulak kirinden gözükmğyot ama zaten orası 1 ayı bulur goruntunun duzelmesı gecmış olsa da falan dedi bu dogru mu? 2 hafta sınra kbb ye kontrol ettir dedi. sizce gecmış mıdır hiç agrısı bs olmadı. yoksa ne olur ne olmaz 5 gun daha ılıadın yapayım mı ? kbb ye goturmelı mıyım kontrol için?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağrı geçtiğinde, "geçmiştir"!! Türk doktor palavralarına kanmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|