|
Boyunda kırmızı lekeler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:14 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İsilik olmuş. Sabunlu sıcak su ile yıkayın ve günde 2 defa Hipokort merhem sürün.
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim ama size bu fotoğrafı attıktan sonra bişey fark ettim,
Fotoğrafta aşağıda siyah bişey vardı. Size fotoğrafı attıktan yaklaşık 2 saat sonra fotoğrafta gördüm Size fotoğrafı attıktan 2 saat Sonrasında bunu fotoğrafta görünce çocuğa baktım ama böyle bişey yok fakat burası kırmızı hocam. Hocam bu siyahlık kene gibi bişey olabilir mi ? Isırıp düşmüş falan olabilir mi Şu an dediğim gibi siyahlık falan yok ama kırmızı orası biraz
Düzenleyen Ercan52 - 15 Saat 24 Dakika önce Saat 22:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
??????????????????
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kene olabilir mi fotoğraftaki siyahlık demek istedim sayın hocam. Şu an orada yok ama ufak bir kırmızılık var ısırıp düşmüş olabilir mi ? Demek istedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kene iz bırakmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|