|
Kulak iltihabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 18:04 |
Hocam 13 yaşındaki oğlumda havuzdan mikrop kaparak olduğunu düşündüğüm kulak ağrısı var 2 gündür, dokununca çok acıyor, genel olarakta hep ağrılı, sabah illadin başladım, akşama doğru canı çok yanınca acile getirdim tamamen tıkanmış mantarsal bişeyde olabilir dedi, kbb ye yönlendirdi, illadin e devam ediyorum, kbb görsün mü hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117731 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İliadin'e devam.Anlattığım şekilde damlatılacak.
|
|
![]() |
|
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Hocam bugün 3. Gün bitiyor baya da hafifledi ama tam geçmedi, 5 güne tamamlasam mı 1 gün ara verip 3 gün daha mı kullansam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117731 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Öncelikle 5 güne tamamlayın. Ara verirseniz sil baştan, yeniden 5 gün kullanmanız icap eder.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|