|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2023 Saat 13:14 |
Hocam iyi bayramlar dilerim.
3 yaşında kızımın uzun süredir devam eden kabıZlığı var keçi kakası gibi yapıyor. Düzenli bir yemek yeme yok ama meyvelerden sizin yazılarınızdan okuduğumu denedim fakat anlık düzelme olsada tekrar kabızlığa geri dönüyor. Duphalac bazı yazılarınızda verebilirsiniz demişsiniz. Ben kaç ölçekte ve ne kadar sürede vermeliyim ya da verebilir miyim?işe yararsa bir anda vermeyi bırakmalımıyım yoksa ölçek azaltılarak mı vermeliyim ? Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duphalac bir ilaç değildir. Prebiyotik şekerdir.
İstediğiniz gibi, deneme-yanılma yöntemi ile kullanabilirsiniz. İlk başta: 5ml ile başlayın, sonuca göre azatır veya çoğaltırsınız.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araya giriyorum kusura bakmayın lütfen kadir hocam dulcosoft surupta duphalac gibimi onuda verebiliyormuyuz
|
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki gece mi vereyim gündüz mü ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dulcosoft'un kimyası farklı. Ethylene glycol ihtiva eder. Kullanılabilir.
İstediğiniz gibi, deneme-yanılma yöntemi ile kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|