Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emineaselalp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 106
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emineaselalp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yara
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2025 Saat 23:26
Kızımın kolunda böyle bişey çıkmış silverdin krem vardı evde ondan sürdüm bazen hafif kaşınıyor dedi ama kolunu büktüğünde acıyormuş neden olmuş olabilir hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117728
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2025 Saat 23:50
Silverdin; yanık kremi.
Mikrop kapmış. Furacin (veya Fucidin) merhem, günde 2 defa sürün.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emineaselalp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:07
Hocam dediğiniz gibi yaptım fucidin sürüyorum fakat ellerinde bu sefer döküntü çıktı evde allerset vardı bi ölçek verdim bunlar nedir
Daha önce el ayak hastalığı geçirdi önce suan ateş yok 8 yaş kız çocuğu bi ara da kafa derisinde yara gibi bişeyler çıkmıştı geçti sonra 
Hocam şimdi gördüm 5 yaşındaki oğlumda da var oğlanın ayak tabanında da var el ayak galiba 

Düzenleyen Emineaselalp - Dün Saat 00:57
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:11
El,Ayak ve Ağız hastalığı!
Bu hastatılığın, "Kızamık" gibi tek virüsü yoktur! 
1- Coxsackievirus A16: En sık görülen tipidir.
2- Coxsackievirus A6: Nadir dir ama daha ağır syreder.
3- Enterovirus 71: Nadiren görülür. 
Bunların tedavileri olmadığı için hangisi olduğu da önemli değildir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emineaselalp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 15:14
Arkadaşım çocuk doktorum var sorayım demişti gece Dr sabah cvp vermiş acil bi hastaneye götürün bagırsakta tenyadan olabilir alerji olabilir kandaki bi mikroptan veya ciğerden gelebilir kan tahlili yaptırsınlar yazmış acil tedavi edilmesi gerekir tedaviyle 20 güne iyi olurlar yazmış ellerindeki döküntü bu sabah geçmiş gibi hocam gerçekten böyle neden abartıyorlar bu sefer ben mi ihmal ediyorum diyorum 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emineaselalp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 16:55
Bir de hocam bu kızımın dirsegindeki yara Fucidin sürmeme rağmen büyüyor sabah akşam iyice yedirerek sürüyorum pek bi faydası olmadı
Hocam internette bakınca şuna benziyor sanki 

Düzenleyen Emineaselalp - Dün Saat 17:01
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:57
Contractubex merhem, günde 2 defa sürün.
Tularemi olsa, koltuk altlarında İRİ ve AĞRILI Lenf bezleri olurdu. 

O doktor tipik Türk çocuk doktoru! Ne bekliyordunuz? Akılları fikirleri, hasta ailelerini nasıl kazıklayabilirler!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Saat 2 Dakika önce Saat 18:03
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.