|
göz batma , kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2023 Saat 00:45 |
7,5 yaşındaki kızım akşam üzeri gözü kaşınmaya başladı hafif kanlanma ile birlikte . çapaklanma bir süredir vardı grip belirtileri de hafta başından beri mevcu idi .Akşam yatınca şikayetleri arttı iyice arttı ,evde tobloresed vardı iki damla damlattım ,çay ve buz ile pansuman yaptık şimdi göz bandı ile zorla uyuttuk ....
Gözdeki yanma kaşıntı batma hissi baya zorluyor başka yapabileceğim birşey var mı diye sormak istiyorum ,burnu da iyice akmaya başladı ağladığı içinde olabilir bilemiyorum . cevap için şimdiden tşk ederim ....
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerde olur...
Cay'in goze hicbir faydasi YOKTUR!!! Cay suyu denilen, Cayi demlemek icin kullanilan, "Kaynamis" (steril) su anlaminda kullanilir. 5 gun Iliadin damla, sirt ustu yatar durumda gunde:2x2'ser damla damlatin. Tobraset, kasima sonucu gozleri mikrop kapar ve capak olusura ise yarar. Kasintiyi onlemez. Goze, suni goz yaslarindan birini damlatin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|