|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umut2006 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2018 Saat 20:57 |
Hocam hoşgeldiniz..4 yaşındaki oğlum pazar başlayıp çarşamba günü biten nezle geçirdi.bu sabah kahvaltı yaparken birden sağ bademciğini gösterdi ve yutamadım acıyor dedi.dışardan ellediğinmde bademciği baya şişti.dr.a götürdüm.lenf bezi şişmiş dedi ve augmentin verdi.sorum şu: şişlik şu anda azaldı ve çocuğum acıyor demiyor..rahat yemek yiyor..sabahki gibi değil..bu nedir sizce hocam🤔teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118080 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'de, niye boyle bir sikayet ile doktora gidersiniz ki??? Aninda; antibiyotigi dayarlar boyle!! Esas sizde kabahat!! Onca seneden beri Turkiye'deki cocuk doktorlarinin ne MAL olduklarini anlatiyorum... Sakin hicbir ilac vermeyin. Basit bir Grip.. Ayrica da; bademcikler, disardan ELE GELMEZLER...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|