Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Şişlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumŞişlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
umut2006 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umut2006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şişlik
    Gönderim Zamanı: 06 Nis 2018 Saat 20:57
Hocam hoşgeldiniz..4 yaşındaki oğlum pazar başlayıp çarşamba günü biten nezle geçirdi.bu sabah kahvaltı yaparken birden sağ bademciğini gösterdi ve yutamadım acıyor dedi.dışardan ellediğinmde bademciği baya şişti.dr.a götürdüm.lenf bezi şişmiş dedi ve augmentin verdi.sorum şu: şişlik şu anda azaldı ve çocuğum acıyor demiyor..rahat yemek yiyor..sabahki gibi değil..bu nedir sizce hocam🤔teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118080
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2018 Saat 06:14
Turkiye'de, niye boyle bir sikayet ile doktora gidersiniz ki???  
Aninda; antibiyotigi dayarlar boyle!!  Esas sizde kabahat!!
Onca seneden beri Turkiye'deki cocuk doktorlarinin ne MAL olduklarini anlatiyorum...
Sakin hicbir ilac vermeyin.
Basit bir Grip.. Ayrica da; bademcikler, disardan ELE GELMEZLER...   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.