|
Sarilik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 27 Dakika önce Saat 23:26 |
Hocam oglum 32 gunluk dogum kilosu ve boyu 3150 gr 50 cm. Suanki boy kilosu 4270 gram 57 cm hastaneden taburcu olurken sarilik 9 cikti bir hafta sonra kan almadan cihazla olcum 13 cikti iki hafta sonra yine cihazla 11 cikti ve hepsine normal denildi. Suan 32 gunluk hala yuzu ve gozunun beyaz yerleri sari doktor bunun icin kan almaya gerek yok hafif duzeyde dedi ama benim icim rahat degil bebek 1 aylik olmus neden sariligi gecmiyor beslenmesi cok guzel cisi kakasi gunde 8 10 kez vardir. Doktor sadece kani ne kan uyusmazligi varmi dedi bende bebegin kanini bilmiyordum o sira konu kaynadi gitti. Benim kan gurubum b pozitif. Siz bu duruma ne diyorsunuz bebegin sariligi neden gecmiyor
Düzenleyen yamaninannesi - 15 Saat 23 Dakika önce Saat 23:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aranmayın!!! Resman aranıyorsunuz!! Etraf çakal dolu ve siz bu şekilde bu çakallara imkan sağlıyorsunuz.
Çok merak ediyorsanız, cam arkasından, çıplak olarak güneşe tutun. 10 dakika göğüs, 10 dakika sırt olsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|