|
Gelişim geriliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 27 Dakika önce Saat 12:37 |
Hocam merhaba 01.02.2019 doğumlu oğlum 31hafta ile uyumlu 1.200 kg doğdu. Şimdi kilosu 17.3 kıyafet ile boyu 114cm. Yani bir türlü olmuyor kilo almıyor. Dediğiniz iştah açan ilacı verdim agresiflesti vermeyin demiştiniz. Bir şey farkettik cocugumuzda az yiyor tez acikiyor her gün büyük tuvalete çıkıyor kakası normal. Aciktiginda agresiflesiyor ağlıyor inanılmaz bir hal alıyor çocuk. Hemen bir şeyler yedirince normale dönüyor sakinlesiyor hocam. Acaba bir sıkıntı olabilir mi doktora gitmek istemedim size sormadan.
Düzenleyen kzykzy - 13 Saat 19 Dakika önce Saat 12:45 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba 01.02.2019 doğumlu oğlum 31hafta ile uyumlu 1.200 kg doğdu. Şimdi kilosu 17.3 kıyafet ile boyu 114cm. Yani bir türlü olmuyor kilo almıyor. Dediğiniz iştah açan ilacı verdim agresiflesti vermeyin demiştiniz. Bir şey farkettik cocugumuzda az yiyor tez acikiyor her gün büyük tuvalete çıkıyor kakası normal. Aciktiginda agresiflesiyor ağlıyor inanılmaz bir hal alıyor çocuk. Hemen bir şeyler yedirince normale dönüyor sakinlesiyor hocam. Acaba bir sıkıntı olabilir mi doktora gitmek istemedim size sormadan.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117770 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1,200 gram doğmuş. 3 kilo açığı var. Önemli olan bu açık azalıyor mu, artıyor mu, onu takip edin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala 3 kilo hocam o zaman sizin tabloya göre. Peki acıkınca ciddi arıza çıkarması bir anlam ifade ediyor mu bir şeyler veriyoruz hemen kendine geliyor sakinlesiyor. Normalde hayat dolu bir çocuk öyle huysuzluk etmez
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117770 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aç kalınca kan şekeri düşüyordur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|