Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeçmeyen karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
evhamlı anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evhamlı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2017 Saat 17:17
hocam ben yine yazmak zorunda kaldım inanın ne yapacağımı bilemiyorum size danışmak istedim..
kızım geçen hafta pazartesi gecesi ateşlendi 2 gün hem gece hem gündüz ateşliydi daha sonra sadece geceleri sabaha kadar ateşliydi ateş 38-39-40 böyleydi.. sadece bu gece değildi ve ben hiç ateşine müdahale etmedim bir kez bile ateş düşürücü veye başka bir ilaç vermedim bu sayede ateşin kendi kendine de düşebildiğini gördüm tabiki sizin sayenizde ve ben bu yaşıma kadar ateşin kendi kendine düştüğünü görmemiştim çünkü asla buna müsaade etmedim cahilmişim bilmiyordum.
benim sorum kızım boğuk boğuk çok öksürüyor yoğun bir balgamı var ses gitti öksürürken ağlıyor boğazı ağrıyor sanırım hırıltı var.hırıltı burnunda sf yaptırmıyor çok ağlıyor sadece illadin kullanabiliyorum..balgamı çok ve yoğun perebron kullanayım mı? iştah neredeyse 1 ay oluyor yok bir şey yiyelim mi dediğimde bile ağlamaya başlıyor azıcık süt içiyor ve yoğurt yiyor ve hemen karnım ağrıyor diyor yatağına gidiyor sipraktin başlasam olur mu ? kilosu 14 dü yeni tartmaya korktum ama boyunu yeni ölçtüm 101 cm 34 ay 17 günlük.
 inanın ben bulunduğum yerdeki hemen hemen bütün çocuk doktorlarını denedim al birini vur ötekine hepsi boş.. sadece size güveniyorum siz ne derseniz o..
 Değerli cevabınızı bekliyorum

Düzenleyen evhamlı anne - 21 May 2017 Saat 17:30
elvinrana ve annesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2017 Saat 19:47
SAKIN; Ilac, hele bu devrede Sipraktin, sakin kullanmayin.. 
Sadece; Limonlu bal, Serum fiz , ColdMix ve sicak su buhari uygulayin.. 
Hastalik iyilesince, istahi duzelecek, merak etmeyin. Ve zorlamayin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evhamlı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2017 Saat 21:00
Allah razı olsun..sabredeceğim inşaAllah. gündüz uykusundan sonra sağ gözü kızarmış kalktı ve çok akıyor akanı temiz bir bezle alıyorum başka ne yapabilirim? illadin kullanıyordum bu akşam 3 gün olacak bırakmalıyım ama göz böyleyken 5 güne tamamlamalımıyım?
 cevaplarınız benim için çok değerli..
elvinrana ve annesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2017 Saat 22:12
5 gune tamamlayin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evhamlı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2017 Saat 22:47
tamam hocam..teşekkür ederim cevaplarınız ve sabrınız için Smile  
elvinrana ve annesi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.