|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
evhamlı anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı evhamlı anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben yine yazmak zorunda kaldım inanın ne yapacağımı bilemiyorum size danışmak istedim..
kızım geçen hafta pazartesi gecesi ateşlendi 2 gün hem gece hem gündüz ateşliydi daha sonra sadece geceleri sabaha kadar ateşliydi ateş 38-39-40 böyleydi.. sadece bu gece değildi ve ben hiç ateşine müdahale etmedim bir kez bile ateş düşürücü veye başka bir ilaç vermedim bu sayede ateşin kendi kendine de düşebildiğini gördüm tabiki sizin sayenizde ve ben bu yaşıma kadar ateşin kendi kendine düştüğünü görmemiştim çünkü asla buna müsaade etmedim cahilmişim bilmiyordum. benim sorum kızım boğuk boğuk çok öksürüyor yoğun bir balgamı var ses gitti öksürürken ağlıyor boğazı ağrıyor sanırım hırıltı var.hırıltı burnunda sf yaptırmıyor çok ağlıyor sadece illadin kullanabiliyorum..balgamı çok ve yoğun perebron kullanayım mı? iştah neredeyse 1 ay oluyor yok bir şey yiyelim mi dediğimde bile ağlamaya başlıyor azıcık süt içiyor ve yoğurt yiyor ve hemen karnım ağrıyor diyor yatağına gidiyor sipraktin başlasam olur mu ? kilosu 14 dü yeni tartmaya korktum ama boyunu yeni ölçtüm 101 cm 34 ay 17 günlük. inanın ben bulunduğum yerdeki hemen hemen bütün çocuk doktorlarını denedim al birini vur ötekine hepsi boş.. sadece size güveniyorum siz ne derseniz o.. Değerli cevabınızı bekliyorum
Düzenleyen evhamlı anne - 21 May 2017 Saat 17:30 |
|
elvinrana ve annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Ilac, hele bu devrede Sipraktin, sakin kullanmayin.. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz , ColdMix ve sicak su buhari uygulayin.. Hastalik iyilesince, istahi duzelecek, merak etmeyin. Ve zorlamayin.
|
|
![]() |
|
evhamlı anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı evhamlı anne
Allah razı olsun..sabredeceğim inşaAllah. gündüz uykusundan sonra sağ gözü kızarmış kalktı ve çok akıyor akanı temiz bir bezle alıyorum başka ne yapabilirim? illadin kullanıyordum bu akşam 3 gün olacak bırakmalıyım ama göz böyleyken 5 güne tamamlamalımıyım?
cevaplarınız benim için çok değerli..
|
|
elvinrana ve annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gune tamamlayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı evhamlı anne
tamam hocam..teşekkür ederim cevaplarınız ve sabrınız için
![]() |
|
elvinrana ve annesi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|