Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - horlama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhorlama

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
buffy84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010
Konum: Konya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı buffy84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: horlama
    Gönderim Zamanı: 17 May 2015 Saat 23:56
hocam merhaba,ekim 2010 dogumlu bir kızım var, geçen sene beta mikrobu kapmıştı, o günden beri bir yıldır geceleri çok kötü horluyor, sizin geniz eti konusundaki düşüncelerinizi bildiğim için bu şikayetle doktora gitmedik, zaten sizin sayenizde 5 yıldır kızımıza antibiyotik vermedik sayılır, sadece bi kaç kere verdik, o da sizden onay aldıktan sonra:) çok saolun hakkınızı ödeyemeyiz, benim sorum şu, kızım hasta olmamasına rağmen geceleri zor nefes almaya devam ediyor, horluyor ve ağzından köpük akıyor, konuşurken de sanki genizden konuşuyor, iliadin kullandım geçmedi, ne yapmalıyım? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117858
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2015 Saat 03:03
Hele su kis bir gecsin, yazin bir denize girsin, ondan sonra konusuruz... Biraz daha sabir. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.