|
Akciğer filmi aylardır geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
valhalla ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2016 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 17:42 |
merhaba Kadir Bey aylardır ara ara artan azalan ama son 4 gündür tahsristen boğazdan kan gelecek kadar artan bir oöksurugumuz var ateş halsizlik hicbirsey yok mecburen bugün gittik film istedik akciğerde enfeksiyon var dedi hem damardan iesef 3 gün 1 adet bitince de klamer 100
Verildi röntgeni ekliyorum sizce durumumuz nedir ne yapmalıyız??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hasta olan KIM??????? Cocuk mu????? Yasi kac????
Rontgen acilmiyor.
Rontgen ile birlikte, Kan sayimini da gonderin. Ates olmayan bir hastaya ASLA Antibiyotik verilmez!! Turk doktorlari ise, sahtekar olduklari icin, damardan bile Antibiyotik verirler. |
|
![]() |
|
valhalla ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2016 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam linkolarak gönderdim resmi yükleyemedim bir türlü
ne yazık ki kan testi vb yok sadece bu röntgen ve fiziki muayene sonucunda ilaçlar verildi ciğerde enfeksiyon var dendi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaşımız 10 erkek 35 kg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acilmiyor,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|