Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Düşme, kulak ağrısı ve işitme problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Düşme, kulak ağrısı ve işitme problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BeyzaY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeyzaY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Düşme, kulak ağrısı ve işitme problemi
    Gönderim Zamanı: 21 Nis 2023 Saat 02:01
Merhaba Hocam. Oğlum 1. Sınıfta. Bu yaşına kadar bir kere bile antibiyotik vs hiç birşey kullanmadan büyüdü sayenizde. Hep sizden okuduklarim sayesinde. Şimdi ilk defa soru soruyorum. Cevabınız benim için cok önemli. 

Geçen hafta salı günü okulda düşmüş, kafasının arka tarafına vurmuş. Okul çıkışı oyun alanlarına gitmiştik herhangi birşey söylemedi dahi, keyfi yerindeydi. Ancak gece ağlayarak uyanıp kulağım ağrıyor dedi ve o anda o gün sabah okulda düşüşünü anlattı. Sonra tekrar uyudu. Sabah kalktığında sağ kulağında kurumuş sarımtırak akıntı vardı. Ve hafif işitme problemi vardı. Gece ağrı da olduğu için illiadin damla anlattiginiz şekilde üç gün kullandım. İkinci günün sabahında da diğer kulağında o sarımtırak kurumus sıvı vardı. Üç günün sonunda işitmesi düzelmişti. Ancak eş zamanli olarak birkaç haftadır burnu da tıkalı hafif öksürük oluyor ancak herhangi birşey kullanmiyoruz, akışına bırakıyoruz, basit bir grip büyük ihtimalle. Ben şimdi bu durum düşme kaynaklı mi, birkaç haftadır olan burun tıkanıklığı burun akıntısı kaynakli mi hiç anlayamadım. Ve malesef bu mesajı yazmamın sebebi de bugün işitme problemi tekrar başladı ve az önce kulağım ağrıyor diyerek uyandı yine. Düşmenin olduğu gece baslayan bir süreç olduğu için şimdi Cok korkmaya başladım. Lütfen bir yol gösterebilir misiniz. çok çaresiz hissediyorum. Bu arada hafif burun akıntısı, tıkanıklığı da hala var.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117874
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2023 Saat 04:28
Gecirdigi Grip ile ilgili. Iliadin'e devam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.