Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bakıcı dövüyormu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbakıcı dövüyormu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Konu: bakıcı dövüyormu
    Gönderim Zamanı: 20 Nis 2010 Saat 11:10
ozlem hanım merhabalar,
1,5 yasında bir oglum var. oğluma 9,5 aylık oldugundan buyana aynı kişi bakıyor. bakıcımız oğlumu hem cok sevıyor hemde otorıter. onun hayır dedıgını yapma dedıgını ellemez yapmaz. ama bugunlerde bısey takılmaya basladı kafama oğlum ahh dıyerek kendı yanagına yada bıze vurmaya basladı. ben oglumu su zamana kadar hıc dovmedım hatta hıc ah falan da dememıstık. oncelerı bıseyden korkunca kork dıyıp ya korktugu seye yada dustugu yere vuruyordu (bunuda bakıcı yapıyor bız hıc o sekılde davranmamıstık).
ben tedirgin olmaya başladım teyzen neyaptı dıyınce ah dıye yanagına vuruyor ama bu soruyu kısıyı degıstırerek sordugumuzda cevabı yıne aynı ah dıyor. ozlem hanım aklıma kötü şeyler geliyor acaba dövüyormu? hırçın bir çocuk değil genelde mutlu ve sakin bir cocuk.
eve kamera alıp izlesemmi yada neyapmalıyım bakıcmızla konuşayımmı yada beklemelimiyim tereddutteyım
şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 13:31
bakıcısıyla ilişkisinde ondan korkan, kaçan bir hali var mı? onun yanında rahat mı, bakışlarında korku veya tedirginlik var mı? onunla kalmak istemem gibi bir durumu var mı? öncelikle bu noktalara dikkat edin. bu davranışları tvden görüp taklit ediyor olabilir, konuşma öncesi dönemde çocuklar bu şekilde davranabilir. bir müddet bakıcı çocuk ilişkisini yakından inceleyin, zamansız ev baskınları yapın, siz yapamıyorsanız güvenilir birine anahtar verin o aniden eve girsin. kararınızı bunlara göre verin
özlem
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 14:36
sürekli arıyorum telefonla gunde 4-5 kere. arkadan gelen sesleri dinliyorum. oğlumun genelde sesleri şarkı söyler tarzda ağlarken hiç rastlamadım. dün eve aniden gittim 1 saat önce emre ile oyun oynuyorlardı. yan komsumu tembihlemiştim arada dinliyor ama hiç sesleri gelmiyor diyor.
oğlum sabahları onu görünce ağlıyor (galiba teyzesi geldiginde bizim gideceğimizi düşündüğü için)ama akşamda giderkende arkasından ağlıyor. onuda götürsün diye mızmızlanıyor.
özlem hanım daha çok dikkat edeceğim, inşallah öyle birşey yoktur (bakıcımızın 2. deneyimi).
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 11:46
anlattığınız kadarıyla çocuğunuz bakıcısından yana sorun yaşamıyor, sizden ayrılmakta zorluk çekiyor. bu da çok doğaliçiniz rahat olabilir  
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.