|
Parotis bezi şişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Gökçeli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba bir şey soracağım izninizle sakız çiğnedi çiğnerken ağrıyor dedi Merhaba hocam parotis bezi us incelemesi
rapor şu şekilde
Her iki parotis bezi boyutları hafif artmıştır Her iki parotis gland ekojenitesi solda daha belirgin heterojendirher iki parotis glandda en byüğü 6 mm çaplı yoğun içerikli kistik lezyonlar ve en büyüğü 10*5 mm boyutlarında reaktif görünümlü lenf nodları izlenmektedir. Rapor böyle hocam yorumlarınızı çok merak ediyorum teşekkürler Düzenleyen Gökçeli - 9 Saat 36 Dakika önce Saat 12:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her iki parotis glandında en büyüğü 6 mm çaplı yoğun içerikli kistik lezyonlar ve en büyüğü 10X5 mm
boyutlarında reaktif görünümlü lenf nodları vardır. Hiçbir şey gerekmez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 8 Saat 27 Dakika önce Saat 13:26 |
|
![]() |
|
Gökçeli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam ne desem az sizin iç sağlığınıza duacıyız bu arada panik biri olduğum için herkesi kontrol ediyorum :)komşumun oğlundada bardı aynı birebir elledim demekki normal siz hep var olun yanımızda olun sizi seviyoruz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|